Anonim

Tesselion af Skylar Tibbits

Flere tessellated strukturer: Tesselion er en installation af den amerikanske arkitekt Skylar Tibbits, konstrueret af 187 aluminium paneler.

"Tesselion er en prototypeinstallation i fuld skala, der viser mulighederne for at konstruere dobbelt buede overflader af fladt arkmateriale, " siger Tibbits.

Projektet vises på Philadelphia University Architecture and Design Center indtil oktober.

Følgende er fra Tibbits:

-

En ny æra med digital teknologi er opstået for at give mulighed for ytringsfrihed. Forøgelse af kompleksiteten i overfladekurvatur gennem hurtig udvikling af digitale teknikker har forbedret et ældgammelt designproblem med konstruktionsevnen af ​​ikke-standardoverfladegeometrier. Sammen med softwaren til at skabe denne kompleksitet kan intelligente egenskaber til konstruktion udnyttes gennem algoritmisk og parametrisk logik.

Samtidig gør forbedringer i fabrikationsteknologier vejen for en fuldstændig samlet design- og konstruktionsproces. Samtidig giver mulighederne for både design og fabrikation nyt liv i arkitektens professionelle rolle.