Arkitektur

Tesselion af Skylar Tibbits | Dezeen

Tesselion af Skylar Tibbits | Dezeen
Anonim

Tesselion af Skylar Tibbits

Flere tessellated strukturer: Tesselion er en installation af den amerikanske arkitekt Skylar Tibbits, konstrueret af 187 aluminium paneler.

"Tesselion er en prototypeinstallation i fuld skala, der viser mulighederne for at konstruere dobbelt buede overflader af fladt arkmateriale, " siger Tibbits.

Projektet vises på Philadelphia University Architecture and Design Center indtil oktober.

Følgende er fra Tibbits:

-

En ny æra med digital teknologi er opstået for at give mulighed for ytringsfrihed. Forøgelse af kompleksiteten i overfladekurvatur gennem hurtig udvikling af digitale teknikker har forbedret et ældgammelt designproblem med konstruktionsevnen af ​​ikke-standardoverfladegeometrier. Sammen med softwaren til at skabe denne kompleksitet kan intelligente egenskaber til konstruktion udnyttes gennem algoritmisk og parametrisk logik.

Samtidig gør forbedringer i fabrikationsteknologier vejen for en fuldstændig samlet design- og konstruktionsproces. Samtidig giver mulighederne for både design og fabrikation nyt liv i arkitektens professionelle rolle.

Tesselion er et indbygget projekt, der demonstrerer et system med fladskærms-tessellering afledt af komplekse overflader for at muliggøre let konstruktivitet og et direkte udviklet rumligt miljø gennem belysning, programmatisk tilpasning og strukturel enkelhed. Hvert panels unikke egenskaber tilvejebringes ved effektiviteten af ​​digital fabrikation, mens kodede parametriske forhold tillader en spirende strukturel effektivitet.

For nylig er udviklingen af ​​plane firsidede masker blevet en stærk interesse i det arkitektoniske samfund på grund af deres potentielle lethed til at konstruere komplekse overflader. Projektet reagerer på dette problem og foreslår en metode til fladpanelering af overflader med fri form, som tilvejebringer storskala, effektiv og økonomisk konstruktion af fladt arkmateriale.

Fabrikations sponsor: Jared Laucks & Continental Sign