Anonim

Aluminiumslandskab af Kimihiko Okada

Den japanske arkitekt Kimihiko Okada har skabt Aluminium Landscape, en 6, 5 meter høj installation lavet af aluminiumsfolie.

Støttet af en intern stålkonstruktion og dækker et areal på 902 kvadratmeter, er projektet i øjeblikket udstillet uden for Museet for moderne kunst i Tokyo, Japan.

Installationen vises på museets Sunken Garden indtil 28. september.

Se vores tidligere historie om Okadas Another Geography-installation.

Fotografier af Keizo Kioku.

Følgende er fra Museum for moderne kunst, Tokyo:

-

Gennem Bloombergs sponsorering er Museum of Contemporary Art Tokyo i gang med et projekt, hvor unge kunstnere fra Japan og udlandet viser værker i andre rum end museets gallerier. I år etablerer Kimihiko Okada i museets udendørs domstol "Sunken Garden" et aluminiumkunstværk, der er 22 m x 41 m x 6, 5 m i størrelse, hvorved der produceres landskaber, der ændrer udseendet sammen med tidens gang og det skiftende vejr.

Kimihiko Okada eksperimenterer for at ændre måder, mennesker opfatter rum med de materialer, han bruger i hans kunstværker bortset fra sit arbejde som arkitekt. Hans kunst vises denne gang i et udendørs rum, der er åbent for alle og kan ses når som helst gratis, også af den afslappede forbipasserende. Du opfordres til at besøge flere gange og nyde et arbejde, der ændrer sig under påvirkningerne af dets miljø.