Arkitektur

Aluminiumslandskab af Kimihiko Okada | Dezeen

Aluminiumslandskab af Kimihiko Okada | Dezeen
Anonim

Aluminiumslandskab af Kimihiko Okada

Den japanske arkitekt Kimihiko Okada har skabt Aluminium Landscape, en 6, 5 meter høj installation lavet af aluminiumsfolie.

Støttet af en intern stålkonstruktion og dækker et areal på 902 kvadratmeter, er projektet i øjeblikket udstillet uden for Museet for moderne kunst i Tokyo, Japan.

Installationen vises på museets Sunken Garden indtil 28. september.

Se vores tidligere historie om Okadas Another Geography-installation.

Fotografier af Keizo Kioku.

Følgende er fra Museum for moderne kunst, Tokyo:

-

Gennem Bloombergs sponsorering er Museum of Contemporary Art Tokyo i gang med et projekt, hvor unge kunstnere fra Japan og udlandet viser værker i andre rum end museets gallerier. I år etablerer Kimihiko Okada i museets udendørs domstol "Sunken Garden" et aluminiumkunstværk, der er 22 m x 41 m x 6, 5 m i størrelse, hvorved der produceres landskaber, der ændrer udseendet sammen med tidens gang og det skiftende vejr.

Kimihiko Okada eksperimenterer for at ændre måder, mennesker opfatter rum med de materialer, han bruger i hans kunstværker bortset fra sit arbejde som arkitekt. Hans kunst vises denne gang i et udendørs rum, der er åbent for alle og kan ses når som helst gratis, også af den afslappede forbipasserende. Du opfordres til at besøge flere gange og nyde et arbejde, der ændrer sig under påvirkningerne af dets miljø.

I et bredt rum udendørs hos MOT vil jeg bruge det naturlige og kunstige til at fremstille nyt landskab. Min skabelse vil afspejle regn, vind og andre vejrfænomener såvel som solens bevægelse, himmelens farve og andre stille ændringer i miljøet. Ved at reflektere landskabets overflader og former forstærker og transformerer kunstværket naturen og gør det visuelt. Det er en kunstig struktur med en kompleks og tvetydig geometri, og objektet anvender en tynd, integreret metalmembran til at dække et bredt område.

Dette landskab udfolder sig i Sunken Garden, to etager under jorden. Besøgende vil være i stand til at gå rundt på skærmen for at opleve det, ellers for en helt anden oplevelse, der får en anden betydning, kan de se ned på dens samlede figur fra indgangslobbyen og Public Plaza.