Design

Skylamper af Yu Jordy Fu | Dezeen

Skylamper af Yu Jordy Fu | Dezeen
Anonim

Skylamper af Yu Jordy Fu

Den London-baserede designer Yu Jordy Fu har produceret en række håndskårne papirlamper, der kaldes Cloud Lamps.

Designerne klippes frihåndet af genbrugspapir og foldes derefter rundt om en lyskilde.

Tre lysekronelysekroner af Yu Jordy Fu vises som en del af festivalen In From the Cold på Southbank Centre i London. Mere information på Yu Jordy Fu's blog.

Cloud-lamperne kan købes fra designerens websted.

Her er nogle flere oplysninger fra Yu Jordy Fu:

-

I 201 e.Kr. opfandt kineserne papir, et vidunderligt materiale med en kompleks karakter. I tusinder af år brugte vi papir til at skrive, male og kommunikere vores tanker, drømme og ønsker. Papirskæring er en unik kunstform: Kinesiske kvinder bruger dette yndefulde og indviklede medie til at registrere glæden og overraskelserne i deres liv og dekorere deres hjem. Yu Jordy Fu har udviklet denne eldgamle teknik til at skabe udtryksfulde og detaljerede former, der bryder fri fra den todimensionelle verden til et drømmeagtigt tredimensionelt landskab.

Disse sarte lampeskærme er inspireret af Jordys arkitektoniske designprojekter og skaleret 1:50. Alt håndlavet med genbrugspapir er Cloud Lampe en enkel og bæredygtig måde at tilføje intimitet og magi til det hjemlige miljø. Yu Jordy Fu er en London-baseret designer, hvis drøm er at gøre denne verden til et bedre sted.

"Som arkitektdesigner tænker jeg tredimensionelt; jeg ser ikke lampeskærmen som et objekt, men et rum. Min lidenskab er at skabe sensationelle rum for mennesker; Jeg er interesseret i, hvordan det føles for de 1:50 skalerede mennesker på lampeskærmen i de designede rum, uanset om det er en kirke, legeplads, indkøbscenter, park eller skole, og hvordan det føles for os, når lamperne tændes derhjemme. Papiret klippes frihånd, når det er fladt, som at gøre en todimensionel tegning, disse foldes derefter op og skulptureres omkring en lyskilde for at skabe tredimensionelle rum. Jeg brugte denne metode til at lave arkitektoniske modeller til udstillinger i mange år. Jeg ser ikke belysning som et yderligere element i arkitekturen, men en integreret del af det, der driver forholdet mellem det faste og det tomme, tilføjer liv til arkitekturen. Jeg behandler hver lampeskærm som et individuelt stykke; de ​​er alle lidt forskellige og personlige. "

Cloud lampeskærm kan bruges som vedhæng med et skrivebord eller en gulvlampefod og en mælkeagtig hvid energibesparende blub alternativt skal du blot lægge på dit natbord med nogle blide LED fe-lys inde.

Cloud Lamp Winter Collection 2008

Nedenfor: Cloud Lampshade Angels Lys og lyd fra himlen Inspireret af Jordys arkitektoniske design til moderne bønnerum H38cm x D 27cm

Nedenfor: Cloud Lampshade Prague Tag af en magisk verden Inspireret af Jordys arkitektoniske design til børns legerum H40cm x D 24cm

Nedenfor: Cloud Lampshade Happy Nydelse af jul Inspireret af Jordys arkitektoniske design til shoppingmiljø H30cm x D 34cm

Nedenunder: Cloud Lampshade Memory Henter lykken Inspireret af Jordys arkitektoniske design til udendørs fritidsrum H32cm x D 32cm

Nedenfor: Cloud Lampshade Story Efter middagen afslapning Inspireret af Jordys arkitektoniske design til skolepladser H20 x D 45

Nedenfor: Cloud Lampshade Bedstefar For kærester bange for mørke Inspireret af Jordys arkitektoniske design til familiehaver H30 x D 15

Nedenfor: installation i Southbank centrum.