Design

Aqualta af Studio Lindfors | Dezeen

Aqualta af Studio Lindfors | Dezeen
Anonim

Aqualta af Studio Lindfors

New York-designere Studio Lindfors har skabt en serie billeder, der forestiller sig, hvordan New York og Tokyo kan se ud om nogle få hundrede år som et resultat af stigende havstand.

Over: New York

Projektet kaldes Aqualta og forudser, at samfund vil tilpasse sig ændringerne ved at bygge moler og sejlbare kanaler for at erstatte de eksisterende transportnet.

Over: New York

Billederne viser hustage, der bruges til dyrkning af mad og østersbede dyrket til beskyttelse af kysterne.

Over: New York

Se også: Oversvømmet London af Squint / Opera

Over: New York

Her er nogle tekster fra designerne:

-

AQUALTA af Studio Lindfors

Studio Lindfors har udgivet en ny serie billeder, kaldet Aqualta - et skuespil på Acqua Alta, de stigende højvande, der oversvømmer Venedig - som visuelt udforsker, hvordan en kystmetropol kan føles som hundrede år fra nu af på grund af stigende havstand. Billederne illustrerer to kulturelle og økonomiske epicentere - Tokyo og New York - som tilpasser sig, snarere end at modstå, stigende farvande.

Over: Tokyo

Aqualta forestiller sig, at beboere vandrer til højere og tørre stigninger, når vandstanden gradvist stiger. Mole, boardwalks og systemer for sejlbare kanaler genindstiller det transportnet, der er tabt nedenfor.

Over: Tokyo

Beboere genbruger taget til gårde og drivhuse. Vådområderøkologier og østersenge trives og slår rod for bedre at beskytte kysterne mod fremtidige storme. Byerne vises uden forbrænding - motorer, kraftværker, alle emissioner gøres forældede - hvilket resulterer i renere, mere støjsvage kvarterer. Aqualta afslører en tilpasset byinfrastruktur, der kan akklimatisere sig med naturen.

Over og øverst: New York

Studio Lindfors er et designfirma med base i New York City. Virksomheden er kendt i en lang række projekttyper og dedikeret til forfølgelse af spekulative forslag, der udforsker det fantastiske område. Aktuelle projekter inkluderer en restaurant i Houston, et filmstudie i Brooklyn og illustrationer til House of Inconvenience.