Anonim
Fiscavaig-projekt af Rural Design

Det skotske arkitektfirma Rural Design har afsluttet et lille træhus på Isle of Skye i Skotland.

Kaldt Fiscavaig Project, den to-etagers bopæl hæves lidt over jorden på korte tresøjler.

Bygningen indsnævres mod den nordlige facade, der er fuldstændigt glaseret for at give udsigt over det omgivende landskab.

Indgangen nås med en lille træbro.

Her er nogle tekster fra arkitekterne:

-

Dette lille feriehus beliggende i byen Fiscavaig på den vestlige side af Isle of Skye, undgår bevidst stævn på grund af dets usædvanlige sted. Ved først at besøge stedet var det faktisk svært at se, hvordan ethvert forslag kunne lykkes, hvis det forstyrrede et landskab, der ikke egner sig til intervention.

Beslutningen om at løfte bygningen fra jorden på små piloter frigav designen fra konventionen og lod den forholde sig til den bredere kontekst - udsigterne mod nord og solen fra syd. Husets form indsnævres bevidst mod nord, hvilket reducerer dens overfladeareal og hælder ud i vejret.

Indgangsbroen løfter en ud af landskabet og er straks ved indgangen forbundet med udsigten gennem den fuldt glaserede højde mod nord. De andre vinduer er sekundære og trækker lys ind i den to etagers lydstyrke.

Enkel træbygning forstærker husets karakter som besøgende i det gamle landskab.

Stueetagen Plan. Klik for større billede

Første salplan. Klik for større billede

Nordhøjde. Klik for større billede

East Elevation. Klik for større billede

Image