Anonim
CO2-terninger af Alfio Bonanno og Christophe Cornubert

Kunstner Alfio Bonanno og arkitekt Christophe Cornubert præsenterer en installation, der repræsenterer et ton ton kuldioxid i København næste måned, mens byen er vært for FNs rammekonvention om klimaændringer (UNFCCC).

Terningen, der måler 27 fod med 27 fod på 27 fod, repræsenterer det månedlige kulstofaftryk for den gennemsnitlige person eller mængden af ​​kulstof, der produceres af hver amerikansk statsborger på to uger.

Her er nogle oplysninger om projektet:

-

Den 7. december samles verdensledere, der er engagerede i at bekæmpe klimaforandringer, i København ved FNs rammekonvention om klimaændringer (UNFCC). Gennem brug af kunst, arkitektur og banebrydende teknologi vil CO2-kuberne vise både ledere og borgere den fysiske manifestation af en persons carbon footprint.