Anonim
Nagi af Eiri Ota og Irene Gardpoit Chan

Designerne Eiri Ota og Irene Gardpoit Chan fra UUfie har afsluttet renoveringen af ​​en lejlighed i Kanagawa, Japan, hvor pladsen er opdelt med to fløjlsgardiner.

Kaldt Nagi, 1970'erne lejlighed blev strippet tilbage og belagt i fortyndet hvid maling.

Ovenfor foto er af Eiri Ota

To spor slanger gennem rummet over hovedhøjde.

Ovenfor foto er af Eiri Ota

Gardiner lavet af mønster hvidt fløjl kan flyttes langs disse skinner for at åbne og lukke afsnittet af huset.

Fotografier er af Daici Ano, medmindre andet er angivet.

Her er nogle flere oplysninger fra UUfie:

-

Nagi er et renoveret boligareal for et ungt gift par og barn i et 30 år gammelt lejlighedskompleks.

Ovenfor foto er af Eiri Ota

Efter demontering af det eksisterende rum og montering af møblerne i skelettet af det, males det derefter i 70% fortyndet hvid maling.

Ovenfor foto er af Eiri Ota

Dernæst hænges 2 buede stålrør, 13 m og 4, 5 m i længden 1, 9 m fra gulvet, hvilket skaber en illusionel opdeling. Hæng uden støtte fra loftet, de fungerer som gelænder af monorails i byen og distribueres til de respektive rum.

Gardiner hænges langs rækværkets længde. Gardinerne er lavet med fløjlsstof og er trykt med geometriske mønstre gennem processer med smeltning af rayon til stof.

Permeabiliteten kontrolleres, hvilket tillader visuelt privatliv, mens der er lysoverførsel over rummet.

Ovenfor foto er af Eiri Ota

I fremtiden kan disse udveksles med delvis gardinering, ophæng af kunst og fotografering, således at de tilpasses til livet og skiftende omstændigheder.

Rækværkene vil dog altid forblive der som rygraden i deres liv.

titel: Nagi
placering: Kanagawa, Japan
arkitekt: Eiri Ota + Irene Gardpoit Chan / UUfie
hovedentreprenør: Shiraji Tech co, ltd
hovedbrug: lejlighed på 5. sal
samlet gulvareal: 74, 00 kvm
eksisterende struktur: RC
designperiode: 2009.4-2009.7
byggeperiode: 2009.7-2009.8
foto af Daici Ano / Eiri Ota

Image