Anonim
KHV60 af David Taylor

Designer David Taylor fra Stockholm har skabt en række lysestager lavet af lag af sølv, stål og bøg til Stockholms håndværkskollektiv Konsthantverkarna.

Samlingen kaldes KHV60 og er håndlavet i en udgave af 60 unikke, nummererede og stemplede stykker.

Mere om David Taylor på Dezeen »

Her er nogle flere detaljer fra designeren:

David præsenterer 60 nye lysestager på Konsthantverkarna i forår. Disse stykker er lavet af sølv, stål og bøg, og repræsenterer et uovertruffen niveau af masseproduktion i hans output. ”Mit arbejde drejer sig om unikke og korte serieudgaver med meget begrænsede numre. KHV60 Edition er første gang, jeg har lavet mere end 10 af noget”

KHV60-udgaven trækker sin form og valg af materialer ud fra to modstridende behov, økonomiens og behovet for at blive foretaget i hånden. Resultatet er en elegant trælysestage med sølvdetaljer; der skaber en beroligende lagdelad virkning, der er den visuelle kroge i værket. Ingen to stykker er ens, og hvert stykke er fuldt nummereret og stemplet.

Skandinaviens ældste og største kunsthåndværkskollektiv KONSTHANTVERKARNA fejrer 60 års drift i år. Grundlagt i 1951 Konsthantverkarnas medlemmer, fortid og nutid, er en hvem er hvem af moderne svensk kunsthåndværk, og hvis arbejde har haft en enorm indflydelse på udviklingen af ​​det, der i dag anerkendes som skandinavisk design.

David Taylor har været et aktivt medlem af Konsthantverkarna siden 2009.

Se også:
Sølv lysestager
af David Taylor
Håndlavet masseproduktion
af Folkform
Stanley Series
af Simon Donald