Arkitektur

Hus i Rokko af Tato Architects | Dezeen

Hus i Rokko af Tato Architects | Dezeen
Anonim

Hus i Rokko af Tato Architects

Dette bakkeshus af det japanske studie Tato Architects består af en metalstald oven på en glasboks (+ slideshow).

Beliggende mellem et bjergrigt distrikt og havnebyen Kobe i det sydlige Japan, indeholder det to-etagers hus i Rokko et køkken og spisestue inde i dens gennemsigtige stueplan.

En balkon omgiver den gavlformede første sal og skaber et overhæng, der skygger den glaserede facade nedenfor.

Ovenpå er badeværelset adskilt af en gennemsigtig glasskille.

Under konstruktionen måtte fundamenterne graves for hånd, da ingen maskiner var i stand til at klatre op i det stejle terræn for at nå stedet, mens streelstrukturen måtte sammenlægges fra sektioner, der var små nok til at blive båret op ad én.

Vi har vist et par huse i Japan med glaserede badeværelser, inklusive et med en have bag væggene og et med et helt rum dedikeret til planter.

Se flere japanske huse på Dezeen »