Anonim

En kantina af Estudio Nômada

De trælignende skulpturer, der vokser ud af borde i denne kantine af de spanske arkitekter Estudio Nômada, er beregnet til at minde diners om at spise udendørs.

Studiet benyttede sig af kulturen og traditionerne i Galicien i det nordvestlige Spanien for at designe museumsbutikken og kantinen til Peter Eisenmans Cidade da Cultura de Galicia.

Benene på spisebordene i kantineområdet strækker sig opad til at danne stiliserede træer, der har en aluminiumsramme under ekets ydre og kan indarbejde yderligere belysning.

"Ideen bag træerne var at fremkalde mennesker sammen under folkets sommerfester ved hjælp af et moderne sprog, " fortalte Enrique de Santiago fra Estudio Nômada Denneen. "For at beskytte mod solen finder disse typer fester sted under træernes skygge langs lange borde, så vi designede borde ved at forlænge deres fødder til grene."

Siteplan - klik ovenfor for større billede

Museets butik ved siden af ​​har høje træhylder, der kan justeres for at imødekomme alle potentielle produkter, der sælges. De to rum er forbundet med åbninger udskåret i skillemuren og samlet med en lang tæller flisebelagt i arkitektenes fortolkning af "landdistrikterne galiciske facader langs kysten, som for eksempel de flisebelagte facader i landsbyen Corrubedo."

Plantegning - klik ovenfor for større billede