Anonim

Papabubble i Tokyo Daimaru af Schemata Architecture Office

Japansk studie Schemata Architecture Office støbede beton i en stofpose for at give tælleren i denne konditorvarer i Tokyo tekstur fra en kogt sød (+ slideshow).

Placeret i et stormagasin er Papabubble i Tokyo Daimaru den seneste i en kæde af håndlavede slikbutikker, og arkitekten Jo Nagasaka forklarede, hvordan han ville have kunder til at kunne se den søde fremstillingsproces over disk.

”Vi designede en stor tæller, hvor de udfører alle værker som smeltning af sukker, fremstilling af mønstre, skæring, indpakning og salg, ” sagde han.

Betonbenken foldes rundt om kiosken og viser de afrundede kanter og folder på stoffets form. ”Vi lavede betonen med en usædvanlig metode, men det var ikke let, ” sagde Nagasaka til Dezeen. "Betontrykket er meget tungt, men vi fandt endelig et hårdt nok tekstil."

Glasplader skaber gennemsigtige skærme omkring nogle af forberedelsesområderne, mens en væg af glaserede sorte fliser giver en butik til visning af skiltning og hængende produkter.

Vi har tidligere vist en anden Papabubble sød butik i Japan, hvor farverige væsker vises inde i glasdekanter.

Andre projekter fra Schemata Architecture Office på Dezeen inkluderer en butik til hudplejemærket Aesop, et madfotografistudio og et kontor med et objektglas skjult bag en spejlet væg. Se flere historier om Schemata Architecture Office.

Her er en projektbeskrivelse fra Schemata Architecture Office:

Papabubble Shop

Vi designede en butik til Papabubble, et verdensberømt mærke af kunstneriske håndlavede slik med base i Barcelona. Dette er deres første butik, der åbnes i store stormagasiner i Japan. Det er placeret på B1F i Tokyo Daimaru stormagasin ved siden af ​​Tokyo Station, og vi ønskede at drage fordel af dette fantastiske sted for at fremme Papabubbles udsøgte kunstneriske og designfærdigheder og vise deres fremragende karakter i forhold til andre lignende mærker.

Papabubble tilbyder forskellige lækre slik - men de er ikke bare fornøjelige at smage, men også meget dejlige for øjnene. Deres kunstneriske mønstre og farver er så imponerende, at vi ofte spekulerer på, hvordan de fremstiller så smukke slik. Så vi besluttede at vise kunderne hele processen med deres slikfremstilling.