Anonim

POV Lysestage af Note Design Studio til Menu

Produktnyheder: Note Design Studio i Stockholm har oprettet et sæt ledlyslys, der ser anderledes ud, afhængigt af hvor du står.

Lysestagerne af Note Design Studio til det danske mærke Menu kaldes POV i henvisning til filmteknikken for at indramme et skud som om gennem en af ​​figurernes øjne.

"Afhængigt af det synspunkt, vil ting ændre sig - indstillinger, historier og den måde, vi tolker ting på, " sagde designerne og lignede effekten på den måde, deres produkt ser ud til at ændre på, når det ses fra forskellige sider.

"Fra nogle vinkler virker det som en flad grafisk tegning - bevæg dig rundt i det, og pludselig flyder de grafiske linjer midt i luften, " sagde de. "Skygger og figurer ændres, hvilket gør det til et sjovt objekt at interagere med."

Stykkerne er lavet af pulverlakeret ståltråd og kommer i en vægmonteret udgave til te lys eller en bordplade til høje lys. De fås i hvid, sort, grå, turkis eller terracotta og kan vises enkeltvis eller monteres i grupper.

Andre produkter fra Note Design Studio inkluderer pendel- og træpendler og trævogne til visning af sko i en Camper-butik.