Design

Møbler, der ligner linietegninger af Jinil Park

Møbler, der ligner linietegninger af Jinil Park
Anonim

Møbler, der ligner linietegninger af Jinil Park

Den sydkoreanske designer Jinil Park har skabt en række møbler fra krydsende ledninger, der ser ud som en to-dimensionel skitse.

Parks tegningsserie er lavet af stålwire og består af fire stykker, herunder to stole, to lamper og et bord, der giver indtryk af groft tegnet skitser.

"Det centrale punkt i mit arbejde er de øjeblikke, hvor linjen er forvrænget, " sagde Jinil Park. "De udtrykker designerens følelse, status og følelser."

Park begyndte med at tegne møbler med krydsende linjer og valgte hendes favoritter til at genskabe i tre dimensioner alt efter hvor gennemførlige de ville være som strukturer.

Designeren hamrede ledninger i forskellige tykkelser for at fordreje linjerne for at genskabe variationer i linierne tegnet med en pen. Park krydsede derefter ledningerne og svejste dem sammen, indtil der blev opnået en stærk nok struktur.

"Instinktivt skabte jeg forbindelsen mellem disse tynde ledninger, der til sidst holder den menneskelige vægt, mens en enkelt ledning ikke kan, " forklarede Park.

Tegneserien blev udstillet på Gwangju Design Biennale i Sydkorea fra september til november 2013.

Her er nogle flere oplysninger fra designeren:

Konceptet til mit projekt er tegningen, da du kan se, at konceptet til projektet er meget enkelt, og det er møbler hentet fra tegningen. Brainstorming af projektet var faktisk ved et uheld. Jeg tænkte på at lave et nyt projekt ved komfortabelt at tegne linjer, og jeg fandt og realiserede sjove og spørgende øjeblikke om de streger, som jeg trak på et papir. Jeg personligt troede, at resultatet af disse slagtilfælde kan bringe et meget interessant objekt.

Det centrale punkt i mit arbejde er de øjeblikke, hvor linjen er forvrænget. De udtrykker designerens følelse, status og følelser. Hvad angår design, spiller linjen en meget grundlæggende, men også afgørende rolle, fordi det er et element, der genererer et standardpoint til både begyndelsen og slutningen af ​​ethvert arbejdsemne.

Fra tegningerne af møblerne, der stammer fra linjetegningen, valgte jeg dem, jeg kan lide mest, og også dem, som jeg kan gøre det faste objekt ud af. Og for at opnå dette faste objekt brugte jeg forskellige ledninger, der har forskellige tykkelser ved at hamre på forskellige flader på trådene med uregelmæssig styrke. Derfor kunne jeg demonstrere ledningerne, som om de kom ud af stregtegningen. Og denne proces tog mest tid på at skabe dette stykke.

Samlinger af de ledninger, der oprettes ved denne proces, svejses, når de kombineres og skæres sammen. Instinktivt skabte jeg forbindelsen mellem disse tynde ledninger, der til sidst holder den menneskelige vægt, mens en enkelt ledning ikke kan. På dette punkt kunne jeg materialisere 2D-tegningen til 3D generøst.