Design

Dezeen's Imagine Shop på Selfridges har en Zaha Hadid-yacht

Dezeen's Imagine Shop på Selfridges har en Zaha Hadid-yacht
Anonim

Dezeen's Imagine Shop på Selfridges har augmented-reality-urbutik og Zaha-yacht

Dezeen har slået sig sammen med London stormagasin Selfridges for at præsentere en futuristisk konceptbutik med en augmented-reality-urbutik og en walkaround digital model af Zaha Hadids superyacht på £ 300 millioner (+ slideshow).

Imagine Shop indeholder en augmented reality-model af Zaha Hadids Jazz-yacht

Jazz-superyachten designet af Hadid til den tyske skibsbygger Blohm + Voss (afbildet ovenfor) vil være den største og dyreste vare, der nogensinde er solgt på Selfridges.

Besøgende vil være i stand til at udforske en augmented reality-skala-model af 90 meter yachten ved hjælp af en tabletcomputer. En repræsentant for Blohm + Voss vil flyve til London for at diskutere købsoptioner med potentielle kunder.

Installationen er en del af The Imagine Shop, der åbner i stueetagen ved Selfridges mandag 6. januar og løber indtil 2. marts som en del af Festival of Imagination - en butik-dækkende festival, der vil "udforske naturen, kraften og den positive effekt af fantasi ”.

Den augmented reality-teknologi i Imagine Shop er udviklet af Inition

Sammensat af Dezeen vil Imagine Shop fremvise produkter, der vender fremover, og udforske, hvordan den augmented reality kan bruges i fremtiden til at skabe en fordybende retailoplevelse.

Kunder kan praktisk talt prøve på en række ure fra Dezeen Watch Store-kollektionen

Store genstande som biler, lystbåde eller huse kan opleves praktisk talt, der kun findes som digitale modeller på en tablet eller smartphone, men forankret til en fysisk placering via et 2D "markør" -mønster, der fortæller softwaren, hvor objektet skal placeres. Dette betyder, at kunder kan gå rundt og endda gennem genstande, som om de virkelig var der.

Produkter i butikken inkluderer Matthew Plummer Fernandez's Digital Natives vaser

Foruden yachten, vil butikken indeholde en augmented reality Denneen Watch Store-pop-up, hvor kunderne praktisk talt kan prøve en række ure.

Zaha Hadids NOVA-sko til United Nude vil også være til salg

Ved at pakke et papir "markør" rundt om deres håndled og se på en skærm, vil kunderne se ure modelleret på deres håndled i realtid.

Springs 3D-trykte briller af Ron Arad til pq

Andre produkter, der sælges i butikken, vil blive samlet i tre kategorier: Future Beauty, med genstande, der udtrykker en futuristisk æstetik; Future Life, inklusive nye produkttypologier, vi muligvis bruger i fremtiden; og bærbar teknologi.

Skinne bærbar aktivitetsmonitor af Misfit

"Dezeen har længe været en rig kilde til reference og inspiration for de kreative teams på Selfridges, og vi er glade for endelig at samarbejde med dem om et så unikt fantasifuldt projekt, " sagde Linda Hewson, direktør for kreative og vinduer på Selfridges.

Rendering af Imagine Shop på Selfridges

Den augmented reality-teknologi er leveret af Londons 3D-teknologiselskab Inition. "Inition er begejstret over muligheden for at bringe vores nye teknologiproduktionserfaring til at præsentere den verdensberømte arkitekts design i detailsalg, " sagde Inition-producent Ainsley Henn.

Han tilføjede: "At være i stand til at gå rundt i en spektakulær Zaha Hadid-yacht, da den 'flyder' foran dig, er meget anderledes end at flikke gennem en traditionel brochure. Så vidt vi ved, er dette den dyreste detailvare, der skal promoveres på en sådan måde."

Produktvisningsområde i Imagine Shop på Selfridges

Festival of Imagination er på Selfridges, 400 Oxford Street, London W1A 1AB fra 16. januar. Imagine Shop er åben fra 6. januar.