Design

SOSO gulvlampe, der vippes baglæns af Mifune Design Studio

SOSO gulvlampe, der vippes baglæns af Mifune Design Studio
Anonim

Gulvlampe, der vippes baglæns af Mifune Design Studio

Denne gulvlampe af den japanske designer Yasutoshi Mifune læner sig bagud for at kaste lys i en vinkel.

SOSO-lampen fra Mifune Design Studio er lavet af stålplade. Den har en trekantet base, der smalner, når den stiger op i en bøjet pyramide med en buet kant, som gør det muligt for lampen at vippe i en vinkel på 30 grader.

"Jeg ønskede at lave en gulvlampe, der har forskellige former afhængigt af vinkler og retninger, hvori den ses, ved at ændre dens hældning, " fortalte Mifune til Dezeen. "Når denne lampe bruges, tændes lampens krop, gulvet og loftet ved refleksion af sit eget lys."

En cylindrisk lampeskærm understøttes off-center øverst og indeholder en fluorescerende lyskilde.