Arkitektur

Schweizisk hus af Pascal Flammer med træ seler og et cirkulært vindue

Schweizisk hus af Pascal Flammer med træ seler og et cirkulært vindue
Anonim

Pascal Flammers Hus i Balsthal har træbøjler og et cirkulært vindue

Dette hus i det nordlige Schweiz af den lokale arkitekt Pascal Flammer indrammer udsigter over et enormt landdistrikt gennem runde og rektangulære vinduer samt gennem hele vinduesvinduer (+ slideshow).

House in Balsthal ligger mellem en hvedemark og en krat af skov, en archetypal træhytte med et stejlt hældt tag og overhængende tagskæbe, men integrerer også moderne detaljer såsom fuldhøjde ruder og flush detaljer.

Pascal Flammer specificerede træ til bygningens struktur, beklædning og snedkeri. Udvendigt er træoverfladerne farvede sorte, mens materialet inde i materialet er ufarvet for at vise dets naturlige korn.

Krydsende tømmerstiver understøtter strukturen og er synlige både indefra og udefra.

Husets fod er nedsænket med 75 centimeter ned i jorden, så det omgivende jordoverfladen kan stemme overens med bunden af ​​vinduer, der omgiver bygningens nederste etage.

"I dette rum er der en fysisk forbindelse med naturen uden for de kontinuerlige vinduer, " forklarede Flammer.

En stor ståhejsfri plads med plads til køkken, stue og spiseplads besætter hele gulvet. Skabe indbygget i væggene skaber en uafbrudt overflade rundt om kanterne og kan fungere som bordplader, skriveborde eller siddepladser.

Mens denne etage har mærkbart lave lofter, kommer soveværelsetagen over med kantede lofter defineret af skråningen på taget. "Højden definerer rummet, " sagde Flammer.

Den øverste etage er opdelt jævnt for at skabe tre soveværelser og et badeværelse. Hvert værelse har en glaseret væg, men det runde vindue strækker sig også over to værelser for at skabe halvcirkelformede åbninger.

Mens stueetagen handler om at forbinde med den viscerale natur i konteksten, handler gulvet ovenfor om at observere naturen - en mere fjern og cerebral aktivitet, tilføjede Flammer.

En spiraltrappe vinder op gennem bygningens centrum for at forbinde de to etager med et lille kælderniveau nedenunder.