Anonim
Arkitekter samarbejder med universiteter for at designe kiosker til Chicago Architecture Biennial

Chicago Architecture Biennial 2015: Den chilenske firma Pezo Von Ellrichshausen og Nigeria-baserede Kunlé Adeyemi er blandt arkitekterne, der samarbejder med Chicago designskoler for at skabe kiosker til søen til byens første designbiennale.

Arrangørerne af Chicago Architecture Biennial afslørede de tre kioskdesign i dag.

Strukturer, der er beregnet til at blive brugt til kommercielle formål, vil blive konstrueret på forskellige steder langs Lake Michigan som en del af biennalen, der åbner 3. oktober 2015 og løber gennem 3. januar 2016.

Cent Pavilion af Pezo von Ellrichshausen, også hovedbillede

Kioskerne er beregnet til at "forbedre søfronten gennem arkitektoniske kommissioner, " sagde arrangørerne.

Pezo Von Ellrichshausen og Illinois Institute of Technology har foreslået en ruvende struktur, der henviser til byens skyline, mens Adeyemi og School of the Art Institute i Chicago har udtænkt en pavillon lavet af trappetrin.

Colorado-arkitekten Paul Anderson og Chicagos Paul Preissner, der arbejder med University of Illinois, har designet en tøndehvelvet struktur opdelt i to værelser.

De toårlige arrangører leverer $ 50.000 (£ 32.000) til opførelsen af ​​hver kiosk.

Chicago Lakefront Kiosk af NLE

Ud over disse ordninger har arrangørerne afsløret vinderen af ​​en separat, men beslægtet konkurrence, der inviterede designere fra hele verden til at forestille sig kiosken igen.

Vinderen af ​​den konkurrence, Ultramoderne, har foreslået en vægfri pavillon med et stort, fladt tag, der minder om Mies van der Rohe's arbejde.

"Selv beskedne bidrag i omfanget af disse nye kiosker kan forbedre kulturlivet markant på søen, " sagde Michael Kelly, administrerende direktør for Chicago Park District, som er medarrangør af programmet. "Chicago Park District er begejstret over den kreativitet og innovation, denne konkurrence inspirerede, og kan ikke vente med at se de fuldt realiserede design."

Designet af de chilenske arkitekter Mauricio Pezo og Sofia von Ellrichshausen, der arbejder med Illinois Institute of Technology, kaldes Cent Pavilion.

Sommerhvelv af Preissner Andersen

Holdet udtænkte en 40 fod høj (12 meter) struktur lavet af stablede træformer. Dens ruvende profil kalder Chicago skyline med sine mange ikoniske skyskrabere.

Paviljongen "gentager det samme vinklede design igen og igen, hvilket resulterer i en uigennemsigtig monolit, " sagde arrangørerne og tilføjede, at strukturen er beregnet til at formidle "lydløs og indviklet enkelhed".

The Rock blev designet af Adeyemi, grundlægger af det Amsterdam-baserede firma NLE, i samarbejde med School of the Art Institute i Chicago. Paviljongen består af trinvis kalksten og betonblokke, der udkrages over søens kystlinje.

"Dens dristige, men alligevel sanselige og delikate balance forvandler Chicagos søen til en magnet for det sociale og kulturelle liv, " sagde arrangørerne.

Den tredje pavillon, kaldet Summer Vault, er designet af Paul Andersen fra Independent Architecture og Paul Preissner fra Paul Preissner Architects. Duoen arbejdede i samarbejde med University of Illinois, Chicago.

Sommerhvelv af Preissner Andersen

Holdets koncept har en 12 fod bred (3, 6 meter) buet struktur, der indeholder to trekantede rum. Det ene rum har metalskærme og døre, mens det andet er åbent for luften.