Anonim
J Mayer H og Fernando Romero lancerer design til præfabrikerede huse

Fernando Romero og Jürgen Mayer H er blevet de nyeste arkitekter, der bidrager til Revolution Precrafted, en præfabrikeret bygningstjeneste, der allerede tilbyder design af Zaha Hadid, Sou Fujimoto og Kengo Kuma (+ slideshow).

The Nest Pod af Fernando Romero

Mexico City-baserede Romero og Berlin-arkitekten Mayer H har begge designet kompakte hjem til virksomheden, som blev lanceret af udvikleren og kunstsamleren Robbie Antonio for at gøre avanceret arkitektur mere tilgængelig.

The Nest Pod af Fernando Romero

Romeros design, kaldet The Nest Pod, er det mest usædvanlige af de to nye designs. Elliptisk i planen er det beregnet til at blive fremstillet mere som en bil eller et fly end et hus, ifølge designeren.

The Nest Pod af Fernando Romero

Stueetagen er sat over jorden - et skridt for at forhindre, at bygningen påvirker for meget på landskabet derunder.

Inde i er buede værelser organiseret omkring en nord-syd akse. De inkluderer to boligarealer - et til afslapning og et til spisning - og et par soveværelser, hvilket skaber et samlet gulvareal på 95 kvadratmeter.

The Nest Pod af Fernando Romero

"Nest Pod er et forarbejdet hjem, der hører både til arkitektur og produktdesignverdener, " forklarede FR-EE-grunderen, hvis mest kendte design inkluderer den amboltformede Museo Soumaya i Mexico City.

The Nest Pod af Fernando Romero

”Vi lever i en verden, hvor mobilitet blev et meget vigtigt aktiv, og dette hus er designet til en ny generation af mennesker, der kan leve samtidig i forskellige dele af verden, ” sagde han.

"Det er et innovativt præfabrikeret hus, der er intelligent egnet til ethvert miljø eller placering. Dens elliptiske form gør det muligt for bygningen at harmonisk forholde sig til enhver sammenhæng."

The Nest Pod af Fernando Romero

Mayer Hs design har i mellemtiden en mere ligetil retlinet plan. Dets værelser er indkapslet af glas, mens en uigennemsigtig ydre struktur indrammer en række terrasser og giver også skygge.

Brede diagonale søjler understøtter det overhængende tag, som fik navnet The Diago Home.

The Diago Home af J Mayer H

"Diago Home er et behageligt hjem med store overdækkede terrasser, " hedder det i en erklæring fra arkitekten, der arbejder under studionavnet J Mayer H og tidligere afsluttede moderniseringen af ​​Sevillas Plaza de la Encarnacíon.

”Gulv og loft böljes omkring de lukkede værelser og tilbyder en fleksibel planløsning med generøse udendørsarealer, ” tilføjede han.

Indendørs og udendørs gardiner vil blive inkluderet ifølge arkitekten, så beboerne kan bevare deres privatliv.

The Diago Home af J Mayer H

Revolution Precrafted lanceret under Design Miami 2015, og tilbyder præfabrikerede huse og pavilloner af 30 bemærkelsesværdige arkitekter og designere, herunder Tom Dixon, Marcel Wanders, Ron Arad og SelgasCano.

Virksomheden sigter mod at udnytte fordelene ved præfabrikation, der inkluderer lave konstruktionsomkostninger og byggetider, for at gøre ambitionsarkitekturen mere samlerbar.

The Diago Home af J Mayer H