Anonim
Schmidt Hammer Lassen Arkitekter afslører planer for klubhus og spa over en kinesisk sø

Schmidt Hammer Lassen Architects er begyndt at arbejde på et granitklubhus og spa-kompleks, der vil blive sat i centrum af en sø i det sydlige Kina for at betjene beboerne i eksklusive villaer.

Komplekset fra det danske firma vil omfatte tre granitklædte blokke med konkave tag, som vil være forbundet ved deres hjørner for at give et rum på 3.160 kvadratmeter.

Strukturerne vil midlertidigt blive brugt som salgskontor for den nye udvikling, der er beliggende i det bjergrige distrikt GaoYao, men vil senere blive tilpasset til at give faciliteter til beboere, herunder et kunstgalleri, spa og lounge.

Beliggende på kanten af ​​et stykke, der kontrollerer søniveauet, vil det være omgivet af vand og forbundet til land af en smal gågebro.

"Ved at placere klubhuset midt i søen, vil besøgende blive direkte forbundet med stedet, omgivelser og bjerge, " fortalte Schmidt Hammer Lassen-partner Chris Hardie til Dezeen.

"Projektet sigter mod at forbinde besøgende til de smukke landskaber omkring en række indrammede panoramaudsigter, " tilføjede han. "Oprindeligt fungerer pladsen som et galleri og en salgs paviljong og senere tilpasses til et eksklusivt klubhus og spa, der betjener beboerne i en ny udvikling af private villaer."

Arkitekterne beskæftigede en Feng Shui-ekspert til at bestemme orienteringen af ​​bygningen på stedet og retningen for dens indgange.

Indvendigt bruges et søjlefri layout til at åbne udsigt over bjergene, vandet og himlen gennem gulv-til-loft-ruder.

"Designet fokuserer på rum, lys, udsigt og program, " sagde teamet. "Det skulpturelle projekt blev designet i samarbejde med en Feng Shui Master for at respektere indfallsvinkler og dets placering på stedet."

”De forskellige rum går sammen med ændringen i niveau, hvilket gør bygningen til en integreret del af søen, hvor terrasser strækker sig ud fra det indre som panoramiske værelser, ” tilføjede de. "Dens skulpturelle tilstedeværelse og egenskaber er præget af en kalligrafisk enkel gestus."

Bygningen vil blive opdelt i tre dele defineret af de konkave tagsektioner, men de lyse egetrægulve og grå granitvægge, der er installeret overalt, vil visuelt forbinde de forskellige områder.

Arbejdet med projektet er nu i gang og forventes afsluttet i begyndelsen af ​​2017.