Anonim
Image Lee Broom præsenterer 10 års arbejde med modernistisk merry-go-round

I dette års Milan designuge har Lee Broom fyldt en karrusel med produkter, han har designet i det sidste årti for at fejre sit atelier 10-årsdag.

Time Machine-installationen, der beskrives af Broom som en "dramatisk og modernistisk fortolkning af en messecarousel", er placeret inde i Ventura Projects 'nye placering på Centrale Station i Milano.

Den helt hvide karrusel, der er gemt inde i et mørkt og forladt hvelv, danner en scene til en redigering af møbler, belysning og tilbehør fra Brooms tiårige karriere.

Hans Bright On Bistro-stol fra 2008, Carpetry Console fra 2009, Crystal Bulb designet i 2012 og Drunken Side Table fra 2015 er alle blevet genoptaget i en helt hvid farvepalet for at skabe en følelse af ensartethed.

Image

Designerens nye Time Machine bedstefarur, lavet af en monolitisk blok Carrara-marmor, præsenteres også som et midtpunkt for installationen.

Time Machine er Brooms største Milano-installation endnu. Med det ønskede han at "dokumentere fortidens rejse på en tankevækkende måde".

Image

"Milanos præsentation har altid været meget vigtig for mig, " sagde han. "Jeg besluttede, at jeg ville genskabe stykker, jeg havde designet i løbet af de sidste ti år, i en enkelt farvepalet og med nye og forskellige finish, som ville give en sammenhæng til præsentationen."

"Så udforskede jeg interessante måder at præsentere mine designs, der dokumenterer rejsen i det sidste årti på en tankevækkende måde."

Time Machine bliver vist fra 4. til 9. april som en del af Ventura Centrale. Dezeen er mediepartner for begivenheden, der finder sted under dette års Milan designuge i Centrale station og også vært for IKEAs egen festival, en udstilling af Maarten Baas og de nyeste Material Futures-projekter fra Central Saint Martins.

Image

Broom oprettede sit eget designmærke i 2007. Ud over adskillige samlinger af møbler og belysning har han også afsluttet en række detail-, gæstfrihed- og boligindretninger, herunder en personlig shopping suite til Topman og en restaurant med prostitution.