Funktioner

10 lysende installationer fra Dezeens Pinterest-tavler, der modtog glødende svar

10 lysende installationer fra Dezeens Pinterest-tavler, der modtog glødende svar
Anonim
Image

10 lysende installationer fra Dezeens Pinterest-tavler, der modtog glødende svar

I denne uge afslørede Formafantasma eksperimentelle belysningsdesign ved Milanos designuge, og Cerith Wyn Evans oplyste Tate Britain med neonskribber. Begge funktioner i denne uges Pinterest-roundup af populære belysningsinstallationer.

Image

Elmetto af Formafantasma

Den Amsterdam-baserede designduo Formafantasma præsenterede en række lysdesign og eksperimenter i Milan denne uge, herunder gyldne bøjler, der projicerer cirkler af lys og slanke bjælker, der skaber farverige refraktioner.

Få mere at vide om Elmetto ›

Image

Forms in Space … af Light (in Time) af Cerith Wyn Evans

Også denne uge suspenderede den walisiske kunstner Cerith Wyn Evans næsten to kilometer neonbelysning formet til skarpe linjer og fejende former i Tate Storbritanniens Duveen Galleries.

Find ud af mere om formularer i rummet … af Light (i tid) ›

Image

Hjerterytme af Charles Pétillon

En kæmpe sky af balloner blev installeret under taget af det 19. århundrede Markedsbygning i Londons Covent Garden af ​​den franske kunstner Charles Pétillon. Et let pulserende hvidt lys, designet til at efterligne et hjerteslag, oplyste strukturen indefra.

Få mere at vide om hjerteslag ›

Image

Vandballon af Torafu Architects

Oplyste glasdråber fyldt med bobler så ud til at falde fra loftet i et Tokyo-galleri i Torafu Architects 'vandballoninstallation. Hver af de 36 håndblæst pærer pulserede med lys i det mørke rum.

Få mere at vide om vandballon ›

Sensual Wave af Marion Moustey og Alexandre Arcens

Arkitekter Marion Moustey og Alexandre Arcens spændte en bølgende baldakin af lys mellem to dokker for at skabe Sensual Wave. De 160 sfæriske blonderomviklede lys blev reflekteret i vandet om natten, da sensorer automatisk oplyste installationen.

Find ud af mere om Sensual Wave ›

Impuls af lateralt kontor og CS-design

Canadiske firmaer Lateral Office og CS Design placerede 30 glødende svipper på et offentligt torv i Montreal for at oprette Impulse-installationen. Indbyggede LED'er og højttalere fik lysintensiteten og lyden til at ændre sig, når hver vippe bevægede sig op og ned.

Find ud af mere om Impuls ›

Skov af lys af Sou Fujimoto

Den japanske arkitekt Sou Fujimoto brugte spotlights, spejle og specielt komponerede lyde til at skabe en "skiftende lysskov" til modemærket COS i sidste års Milanos designuge. Kegleformede bjælker gennemborede gennem det kedsorte rum, falmede og slukkes som reaktion på besøgende 'bevægelser.

Find ud af mere om Forest of Light ›

Image

Opticality af Lee Broom

Til sidste års London Design Festival forvandlede den britiske designer Lee Broom sin butik i øst London til en eksperimentel installation inspireret af Op Art bevægelsen fra 1960'erne. Væg-til-væg-uendelig spejle reflekterede hver af Brooms stribede optiske pendellamper.

Find ud af mere om Opticality ›

1.8 af Janet Echelman

En bølgende vævet skulptur af den amerikanske kunstner Janet Echelman blev ophængt over Londons travle Oxford Circus-kryds. Om natten blev brikken belyst med farvede fremspring, der blev bestemt af smartphone-brugere i nærheden, der valgte at deltage.

Få mere at vide om 1, 8 ›

Bocci79 af Bocci

Det canadiske belysningsmærke Bocci fyldte lokalerne i dets hovedkvarter i Berlin med rumstore installationer, herunder en træformet skulptur med lys holdt i enden af ​​grene og en sky af kuglelys.

Få mere at vide om Bocci79 ›