Arkitektur

Arkitekter bevarer rådnende struktur i konvertering af 1700-talshus

Arkitekter bevarer rådnende struktur i konvertering af 1700-talshus
Anonim

Kate Darby og David Connor bevarer rådne strukturer i konvertering af 1700-talshus

David Connor Design og Kate Darby Architects har omdannet et tumblet sommerhus i Englands West Midlands til et hjem og et studio, der omslutter den ødelagte gamle struktur i en skal af sort bølgepap.

David Connor og Kate Darby begyndte at bevare de 300 år gamle tømmer, opføre en ny stålramme over de anførte ruiner og beklædte den i sort form for bølgeblikk for at beskytte det mod yderligere vejrforhold.

Den nye struktur udvides til at omfatte en lille stald, der ville have stået i den ene ende af hytten, som nu huser et studie til parret.

En lille gavlindgang er også anbragt på en flanke af bygningen og beklædt ensartet i lag med samme bølgepap klædning.

Indvendigt er den gamle skæve tømmerstruktur, bundet af død eføj og delvis dækket af flassende gipsarbejde, blevet helt udsat. Det er indrammet af et højt vindue i gavlen ved siden af ​​studiet.

"Strategien var ikke at renovere eller reparere den 300 år gamle fredede bygning, men at bevare den perfekt, " forklarede Connor og Darby. "Dette vil omfatte de rådne tømmer, den døde eføy, de gamle fugle reden, spindelvevene og det eksisterende støv."

"Ruinen ville være beskyttet mod elementerne i en ny ydre konvolut med høj ydeevne. Det betyder, at de fleste steder ville der være to vægge, to vinduer og to tag, gamle og nye."

Stueetagen er blevet et studie med dobbelt højde for Connor og Darby. Bagpå er der en indgang, der fordobles som en spisestue, der forbinder et køkken og opholdsstue, mens et soveværelse og et badeværelse er placeret over hovedet.

Indretningen er beregnet til let at tilpasse senere til et hus med tre soveværelser og to badeværelser.

De glatte, hvide pudsede vægge i det nye interiør giver et neutralt baggrund, der lader ældningstræet tage centrum. Tilsvarende danner uroligt metalarbejde en trappe, der forbinder den nederste og øverste etage og danner en balustrade i soveværelset.

Metalstøtter stikker ud ved punkter gennem det jævnt pudrede loft for at støtte spærrene. Og i køkkenet anvendes metalbearbejdning og enkle former for at give kontrast til loftet med bøjet træ, og den blanke planke og blokeringsvægge.

Trippelvinduer hjælper med at holde bygningen godt isoleret og lufttæt, og rummet opvarmes af et par brændeovne. Befolkningen foder i den tilstødende skov for at finde brændstof til disse.

Solpaneler er monteret på det sydvendte tag for at forsyne bygningen med elektricitet, mens 100 meter rør er fyldt med glykol - en varmeoverførende væske, der bruges til at opvarme vand i løbet af sommeren.

Croft Lodge ligger ved siden af ​​Bircher Common i Leominster, Herefordshire. Det er vinderen i RIBA West Midlands Regional Awards 2017 og West Midlands Small Project of the Year Awards 2017, samt modtageren af ​​Architect's Journal Small Projects 2017 Award.

Fotografiet er af David Connor

Sidste år gennemførte det britiske studie Moxon renoveringen af ​​en anden bondegård fra det 18. århundrede i det skotske højland og tilføjede en lerk og bølgeformet forlængelse.

London-studiet Haworth Tompkins indsatte også en smuldrende struktur som ramme for en ny metalbeklædt bygning, der indsatte et Corten-stålartisterstudie inden for væggene i en ødelagt victoriansk dovecote i Suffolk.