Anonim
Image Vintage-objekter befolker restaurant i Charleston af Basic Projects

Det amerikanske designstudio Basic Projects har slukket en restaurant i South Carolina og omdannet det mørke interiør til et eklektisk, lyst spiseplads.

Med en rummelig indretning, store vinduer og højt til loftet blev spisestedet i Charleston renoveret af dets ejere, Kate og Ben Towell fra Basic Projects.

Image

Restauranten ligger i det historiske distrikt i den sydlige amerikanske by, kendt for sin arkitektoniske og kystlige charme - med hundreder af farverige, velbevarede bygninger i en eklektisk blanding af koloniale, georgiske, gotiske genoplivning og italiensk stil.

Det lokale designstudie afsluttede interiøret fuldt ud, som oprindeligt var en pizzarestaurant i bunden af ​​en historisk to-etagers bolig.

En sti, der løber langs restaurantens længde, informerer placeringen af ​​forskellige siddepladser. En ny indbygget stang med drejelig metalstole er på den ene side med fælles træborde og bænke af let træ. Lige derudover ligger et køkken og badeværelser midt i rummet.

Image

”Vi afdækkede pejsen fra lag af laggrund [gipsvæg] og bygede et helt nyt køkken og badeværelser, ” sagde studiet. "Væggene i den gamle restaurant var næsten sorte, det var et meget mørkt sted, og vi vidste, at vi måtte bruge de store vinduer."

Image

På bagsiden er en ny brostensbelagt gårdhave, som tidligere var et ubrugt sted med et kædeledhegn. En stor mængde planter fylder dette udendørs område komplet med træbænke og borde og hvidmalet trævægge.

”Vi bragte den gamle Savannah-grå mursten op og lagde den ned for at gøre gårdhaven, ” sagde Kate Towell. "Vi købte palmer fra Florida efter orkanen sidste år og fik dem plantet der, og en hel masse andre tropiske greener."

Indvendigt fungerer hvide vægge og betongulve som en base for de mange forskellige dekoreret siddepladser med vintage kunstværker overalt.

Tre store rotting lampeskærme oprindeligt fra Italien, som Basic Projects stammer fra under rejser, forankrer det luftige indre overhead.

"Rattan-svampelampe på baren og det store indrammede olie-maleri af bambus, vi fandt i Asheville, " sagde studiet.

Langs indgangsvæggen er en indbygget bænk med store puder dækket af vintage Hawaii-stoffer. Små blå-lyserøde kantede barlamper har lignende tropiske mønstre og blev skræddersyet af det lokale belysningsfirma Urban Electric Co.

En stor U-formet kabine er dækket af et karamellæset læder og frontet af andre mindre borde. Gyldne pianostil-skrivebordslamper er fastgjort til væggene som scones placeret i mellem sektioner af de store vinduer.

Et surfbræt over det forreste glaserede afsnit er et nikk til byens surf og maritime historie.

Image