Anonim
Image

High Horse Ranch af Kieran Timberlake har udsigt over den skovklædte dal i det nordlige Californien

Det amerikanske firma Kieran Timberlake har brugt præfabrikerede komponenter til at skabe en bjergtop tilbagetog, sammensat af en hovedbygning indpakket i forvitringsstål og glas og to mikrohytter til gæsterne.

Projektet, kaldet High Horse Ranch, ligger lige uden for byen Willits, cirka tre timer nord for San Francisco. Beliggende på 64 skovbevoksede acres (26 ha) består feriestedet af et hovedhus og et par små hytter til overnattende besøgende. Det tilbyder en helt anden booplevelse for ejerne, hvis primære hjem er et renoveret industrilokale i San Franciscos Mission District.

Image

"I modsætning til deres indadvendte hems blev High Horse Ranch designet til at være udadrettet og defineret af stedet, dets udsigt og det naturlige landskab, " sagde Kieran Timberlake, et arkitektstudie med base i Philadelphia.

Det naturskønne terræn har åbne enge, stedsegrønne buske og lunde af egetræ, Douglas gran og ponderosa fyrretræer. For at få adgang til hjemmet skal besøgende rejse på en grusvej, der snor sig op gennem bakkerne.

Image

”Ejerne blev ramt af den dramatiske oplevelse af tilgang og ankomst, hvor kanten af ​​en klippe falder væk og afslører en panoramaudsigt over den skovklædte dal nedenfor, ” sagde arkitekterne.

”Følgelig blev designet drevet af deres tidlige vision om gæstoplevelsen: et langt, klatrende drev; en kort, skyggefuld gåtur til et beskyttet indbydende område; og så, når man kommer ind i huset og afrundede et hjørne og indtog udsigten. "

Image

Tidligt i projektet blev placeringen af ​​hver bygning nøje overvejet og justeret flere gange for at maksimere udsigterne og reducere trærydderne. Orienteret sydvest til nordøst ligger det største hjem mellem de to hytter. Hver af de mindre bygninger ligger ca. 46 meter væk fra den centrale bolig.

Image

Det største hjem består af 2.580 kvadratmeter (240 kvadratmeter) og består af to offsetstænger - den ene til offentlige funktioner og den anden til private værelser. Det ydre er beklædt i perforerede Corten-skærme og har en indbygget krog til opbevaring af brænde. Bygningen er beskyttet af et overhængende tag med soffitter, der er beklædt i træ.

Den offentlige zone, der fungerer som det "sociale centrum af huset", indeholder et åbent køkken, spiseplads og stue. Store, glaserede, svingbare døre har en vidunderlig udsigt over en frodig dal og gør det muligt for pladsen at være fuldt åben udendørs. Den private pavillon indeholder et soveværelse og et studie, designet til et "tilflugtssted for læsning og koncentration".

Hytterne - hver 27 kvadratmeter (hver 290 kvadratmeter) - sidder på toppen af ​​betonpier og bruger den samme materialepalette som hovedhuset. Hver casita tilbyder et andet perspektiv, da den ene er orienteret mod dalen, og den anden vender mod en kløft. Begge giver gæsterne et højt niveau af privatliv og komfort.

”Mens de er afhængige af hovedhuset til måltider og samfund, tilbyder hver hytte gæsterne privatliv og ensomhed med et badeværelse, studiedisk, overdækket veranda og ildsted, ” siger studiet.

Image

Alle tre bygninger blev konstrueret ved hjælp af modulære dele, der var præfabrikerede offsite. Ejerne, der ønskede at minimere projektets miljøpåvirkning, hentede inspiration fra et af Kieran Timberlakes tidligere projekter - Loblolly House, et præfabrikeret hjem i Maryland, der blev afsluttet i 2006.

"Ejerne favoriserede bygningsteknikker, der let ville berøre stedet og reducere byggeaffald, " sagde studiet. "Som et resultat anvender designen modulopbygget off-site hele vejen igennem med forskellige grader af pasform."

Image