Anonim
Image

Gedehuss skodder er lavet af træ, der er genanvendt fra dets konstruktion

Yalin Architectural Design lavede skodder fra træplankerne, der blev brugt til den bordformede betonramme i Goat House, et feriehus i en lille landbrugsby i Tyrkiet.

Den Istanbul-baserede praksis, som blev grundlagt af Yalın Mimarlık, udtænkte en skrånende betonform til Goat House, så de højere enderamme udsigter over det frodige Ægæiske landskab.

Image

Skodder, der løber langs denne sydvendte facade, kan åbne sig for landskabet eller være lukket for at lukke huset op, når det ikke er besat.

Et stort overhæng fra betontaket skaber et skraveret område foran huset, hvor indbyggede bænke og skabe minimerer behovet for udemøbler.

Image

På bagsiden forbindes et mere beskyttet, gruslagt område til en indkørsel, der fører ned fra landsvejen ovenfor.

Goat House, der er opkaldt efter dyrene, der strejfer rundt i de nærliggende klipper, ligger i en landsby tre miles fra havet, der består af kun 20 husstande, der er afhængige af landbrug og biavl.

Image

"Vores idé var et simpelt rektangulært prisme, der sidder på toppen af ​​terrænet som et observationsdæk, " sagde arkitektstudiet.

"Med sin bløde betonstruktur og beskedne højde er Goat House bygget som et vindue, der åbner til det Ægæiske landskab, omgivet af bakker, drivhuse og landbrugsområder."

Image

Yalin Arkitektonisk Design brugte bevidst et begrænset udvalg af materialer til at skabe et enkelt hus til klienten, der voksede op i landsbyen.

Gedehusets interiør er færdig med hvid gips og støbt terrazzo.

Planen er opdelt i to af et centralt, gårdslignende rum, hvor en del af taget er udskåret.

På den ene side er en stor stue, køkken og spiseplads, og til den anden soveværelser og badeværelser, forbundet via en korridor, der kører langs bagsiden af ​​huset.

Image