Arkitektur

WE-S Architecten tilføjer diagonal murstenudvidelse til den belgiske bungalow

WE-S Architecten tilføjer diagonal murstenudvidelse til den belgiske bungalow
Anonim
Image

WE-S Architecten tilføjer diagonal murstenudvidelse til den belgiske bungalow

En lang, tynd forlængelse beklædt i mursten af ​​WE-S Architecten skærer diagonalt gennem planen for denne bungalow i Pittem, Belgien.

Gent-baseret studio WE-S Architecten forklædte tilføjelsen, der strækker sig ud fra begge sider af den eksisterende bygning, ved at beklædte hele facaden i rød mursten. Udskårne afsløringer af garagepladsen og den overdækkede terrasse er færdige i en kontrasterende hvid.

Image

Udvidelsen opgraderede et dårligt isoleret hjem, hvor en fjerdedel af planen blev overdraget til en underbrugt garage.

Orienteret øst til vest, skærer den nye diagonale stribe af værelser gennem den oprindelige plan, åbner det centrale dobbelthøjde boareal og giver soveværelser. Det har også skabt en ny, beskyttet garageplads.

Image

Hvor de to krydser, er en del af det eksisterende volumen blevet skåret ud for at skabe en udendørs terrasse, der er beskyttet mod vinden og forbinde til opholdsområdet.

"Projektet forsøger at flette den eksisterende bungalow i sit miljø med en vis enkelhed i planlægningen, " sagde WE-S Architecten.

Image

Hvor den nye, tynde form krydser bungalowen, skaber tyndere korridorrum med vinduer et spil mellem kompakte og åbne rum.

"Variable rumhøjder spiller et spil af komprimering og dekomprimering, som har sit tyngdepunkt i dobbelthøjde-boligområdet, " sagde studiet.

Image

Hjemmets højder er blevet holdt enkle med vinduer i fuld højde, der sidder i dyb mursten afslører med udsigt over det omgivende grønne landskab og haven, der optager resten af ​​stedet.

Indvendigt skaber overvejende hvide finish og et poleret betongulv sammen med lette træfittings lyse, åbne rum.

Flere fremgangsmåder har reageret på typiske belgiske strukturer med moderne tilføjelser og ændringer.

I Flandern beklædte Veld en smedværksted i sort metal og forbandt det til et hjem fra 1950'erne, og Atelier Tom Vanhee føjede et par gavlformede træforlængelser til et mursten bondegård.