Anonim
Image

Sigurd Larsen afslutter treetop hotelhytte

Sigurd Larsen har pakket en hytte omkring et levende træ i en dansk skov for at skabe det første værelse på et hotel designet til Løvtag.

Hyt ligger otte meter over gulvet på sin skovplads på den danske halvø Als Odde, og hytten er den første af ni, som Sigurd Larsen designer for Løvtag. Hytterne bliver samlet i skoven, og hvert hus har et separat soveværelse for op til fire gæster.

Image

Den idylliske beliggenhed er tæt på både havet og Danmarks længste fjord, Mariager, der snor sig ind i landet gennem et mangfoldigt landskab.

"Hytterne er placeret på en lille bakketop med udsigt over en eng, der giver en vidunderlig udsigt over toppen af ​​skoven og lader solskin komme ind om eftermiddagen, " sagde arkitektstudiet.

Image

Kabinen er bygget op omkring et eksisterende træ, der fungerer som et midtpunkt for en groft planhjul med en central firkantform, hvorfra områder, der er vinklet mod den omkringliggende udsigt, stikker ud. De følgende hytter på træet vil alle have en lignende plan og vil også blive bygget omkring eksisterende træer.

En fejrende træbro fører op fra skovbunden ind i hyttens beboelsesrum, der er løst opdelt i køkken, soveværelse, badeværelse og opholdsstue. En lille trætrappe fører længere op til tagterrassen.

Image

"Adgangen til tagterrassen giver indtryk af, at du fortsætter med at 'klatre' på træet for at nå baldakinen", beskrev studiet.

"I alle retninger er naturskønne udsigt over skoven indrammet af panoramavinduer".

Image

Designet til at være et udtryk for "nordisk minimalisme" er pladsforbrug i det træforede interiør blevet maksimeret med indbyggede møbler og garderobeskabe.

Både et opholdsområde og sengen sidder i områder, der stikker ud fra den centrale, terninglignende form, med glas i fuld højde med udsigt mod skoven.

Image

Eksternt er disse vinklede former blevet fremhævet med metalbeklædning, hvilket kontrasterer resten af ​​strukturens træbeklædning.

Det udkragede brusebad, designet til at give oplevelsen af ​​at bade i skoven, hænger fra facaden afskærmet af perforerede metalskærme.

Image