Anonim
Image

Lovell Burton afslutter rummeligt Barwon Heads House for pensioneret par

Tyk grøn børste skjuler næsten det skrå tag i dette hus i nærheden af ​​Melbourne, som arkitektstudiet Lovell Burton har skabt til et pensioneret par og deres storfamilie.

Huset ligger kun 100 meter fra stranden i kystbyen Barwon Heads og er designet af Lovell Burton til at rumme et pensioneret par og deres ofte besøgende børnebørn.

Målende 320 kvadratmeter fungerer det som en rummelig erstatning til en nedslidt, nedfældet kabine, som klienten havde ejet på stedet i en årrække.

Image

Huset på to etager består af et retlinjet volumen og et rombeformet rumfang.

Disse skrå målrettet skråt hen over stedet som en beskyttelsesforanstaltning mod de stærke kuler og tordenvejr, som Melbourne kan blive udsat for i de varmere måneder af året.

Begge strukturer er beklædt i næsten sorte plader af anodiseret aluminium, beregnet til kontrast til det omgivende grønne terræn, der er tæppet i Moonah - et oprindeligt australsk træ, der er kendetegnet ved dens tætte løv.

Image

”Boligen giver et levende miljø beskyttet mod det rådende vejr, mens man fejrer de visuelle aspekter af kystlandskabet, ” forklarede praksis.

"Udsigt, husly og bygningens ydeevne blev overvejelser, der dannede det arkitektoniske svar."

Image

Det indre af hjemmet er næsten udelukkende foret i varme træbjælker for at modvirke den "stramme" facade.

Der er lagt bjælker vandret på gulve og loft for at henlede opmærksomheden på rummenes størrelse, mens mørkfarvede bjælker er blevet anbragt lodret på de omgivende vægge for at indramme den skønne udsigt over landskabet gennem de enorme vinduer.

Image

Et åbent opholdsstue dominerer første sal. I køkkenet er råvarer og køkkenredskaber gemt væk i opbevaringsskabe i fuld højde, som med subtile indbygning er indbygget i væggene.

Indbyggere kan vælge at spise på den chunky kalksteinsø, eller ved det lange mørke træbord, der sidder under et par lykterlignende lamper.

Rummet er frontet af et stort panel med ruder, der kan glides tilbage for at give adgang til en stor udendørs balkon.

Image

En stenfarvet sofa forankrer den tilstødende stue, der også har en brænder og taktile dekorstykker som et dyrehudtæppe og læderstol.

Det store soveværelse og et tilstødende badeværelse er også på dette niveau, afsluttet i den samme materialepalette som resten af ​​hjemmet.

Nedenunder i stueetagen er en række gæsteværelser og et rumpusrum, hvor børnene kan lege frit. Haven kan også prale af en smal pool, der strækker sig ud i vegetationen.