Anonim
Image

Richard John Andrews bygger haveskur som sit eget arkitektstudie

Arkitekt Richard John Andrews har bygget The Light Shed, et fiberglas-beklædt multifunktionelt skur i sin øst-London have for at huse sit arkitektstudie.

Det 12 meter kvadratiske studie blev opkaldt som The Light Shed på grund af det gennemskinnelige polycarbonattak, der blev bygget af Andrews og en assistent på kun 21 dage.

Image

En træramme danner hovedstrukturen i det gavlformede skur, der er beklædt med sorte korrugerede glasfiberpaneler og foret indvendigt med krydsfiner.

Materialer blev valgt til at være lette for at forenkle konstruktion på stedet. Designet er også modulopbygget for at blive bragt på stedet gennem en for nylig afsluttet, korkklædt udvidelse til hovedhuset.

"Ved at vedtage slidstærkt, formbart materiale har jeg bekræftet muligheden for at anvende en skabers tilgang til små arkitektoniske bestræbelser, " sagde Andrews.

Polycarbonattaket blev introduceret for at drage fordel af sollys i den sydvendte have og omdanne det til diffust, omgivende lys snarere end hårdt, direkte lys og give sig til aktiviteter som modelfremstilling.

Skuret åbner ud mod haven med skydedøre og giver skurpladsen plads til to til tre personer.

Det kan også bruges til en lang række aktiviteter, der gør det muligt for Andrews at blande familielivet med samarbejdsarbejde.

Image

"Studiet sigter mod at skabe en fleksibel tilgang til arbejde og leg og vende sin funktion til at blive et underholdende rum til sommersamlinger og mere intime funktioner, " sagde Andrews.

"The Light Shed tilbyder en overlegen løsning på det fælles haveskur eller sommerhus til en lignende pris."

Studiets plan er opdelt i et område til arbejdsstationer plus et toilet, sovesofa og opbevaringsskab.

På forsiden af ​​skuret sidder et lille siddeområde med kork ved siden af ​​plantagerne og skaber en løs tærskel med haven.

Image

"Projektet har været en forfriskende påmindelse om, hvad der kan opnås, når skalaen og budgettet er begrænset, " sagde Andrews.