Anonim
Image

Fraher & Findlay tilføjer udvidelse med vilde blomster til London-huset

Fraher & Findlay har bygget en bageste forlængelse med vilde blomster, en gård med glasvægge og en loftforlængelse til et hus fra det 20. århundrede i London.

Arkitekturstudio Fraher & Findlays design til The Courtyard House trækker på historien til dets sydvestlige London-bevaringsområde.

Image

I det 19. århundrede ville det have været besat af frugtplantager og haver berømt for deres produkter.

Den bageste forlængelse læser som to tydelige mursten, hvor det højere huser køkkenet og det nederste en havevendt tætsiddende.

Image

De vilde blomsterhaver på toppen af ​​Courtyard House's udvidelse er designet til at være en anden haveplads til at se ud fra soveværelset på første sal.

"For at undgå en bagudvidelse i fuld bredde, bryder designet bygningens bageste massering, " sagde det.

"At trække udvidelsen ned i haven for at blødgøre niveauændringen, der var problematisk for det eksisterende hus."

Image

Et omhyggeligt taglys i køkkenblokken forbedrer følelsen af ​​en forbindelse til haven, og nye højvinduer i billedvinduer i udsigten til stueområdet på den nedre udvidelses vilde blomster tag.

Der er opført en glaseret gård bagpå den store stueetage i stueetagen for at maksimere forbindelsen mellem haven og det indre af hjemmet.

Gården bringer også lys og naturlig ventilation dybt ind i planen og skaber et beskyttet udendørs sted at sidde på.

Loftet udvidelse huser yderligere to soveværelser og fås via en udvidelse af hjemmet originale kunst og håndværk trappe.

Image

Alle de nye områder refererer til den oprindelige finish fra kunsthåndværkets hjem med tømmerfinish og messingdetaljer.

Courtyard House's udvidelser er kendetegnet ved deres glatte betongulve og sorte metalvinduer.

Image