Anonim
Image

Luigi Rosselli Architects tilføjer snoet trappe til Sydneys Peppertree Villa

En dramatisk snoetrappe og et rummeligt vinterhave er nogle af de slående træk, som Luigi Rosselli Arkitekter har tilføjet til dette Sydney-hjem fra 1920'erne.

Huset ligger i Sydney's velhavende Bellevue Hill kvarter og tager sit navn fra et 100 år gammelt pebertræ, der strækker sig op over sit tag.

Peppertree Villa, der oprindeligt blev bygget i 1920'erne, var tidligere sammensat af en række dystre opholdsrum og havde en akavet trappe, der gjorde sine ejere uvillige til at tilbringe tid på første sal.

Luigi Rosselli Architects, som er beliggende i nærheden i forstaden til Surrey Hills, fik til opgave at skabe bedre cirkulation mellem værelser og lede udsigt udendørs mod den frodige have - uden at gå på kompromis med husets historiske træk.

"1920'erne var delt mellem neoklassicisme og modernisme, ligesom Picassos malerier. Vi ønskede at have denne spænding mellem de to tilsyneladende i moderne tilføjelser og traditionelle materialer [i huset], " sagde denne praksis til Dezeen.

Husets tre etager er nu forbundet med en dramatisk snoetrappe, der strækker sig op til et nyt loftsrum. På flere punkter kurver dens sandbeige balustrade væk fra de flankerende vægge og danner, hvad fremgangsmåden beskriver som et "ophængt skulpturelt bånd".

"[Vi] måtte hoppe op og ned på slidbanerne for at overbevise både klienten og bygherren om dens styrke og stabilitet, før de ville samtykke til at fjerne de midlertidige understøttelsesrekvisitter, " tilføjede denne praksis.

Image

Et vinterhave med sort indrammede glasvægge er skabt i jordoverfladen, klædt med en afrundet lædersofa, chunky messing-sofabord og et par tropiske planter med potter.

Skodder i fuld højde kan trækkes hen over for at lukke udsigten over haven og give beboerne en følelse af privatliv.

Luigi Rosselli Arkitekter arbejdede sammen med interiørdesignstudiet Romaine Alwill for at udvikle udseendet på resten af ​​hjemmet og valgte at anvende en "frodig og taktil" materialepalet.

Køkkenet har mørkt træ snedkeri og en våd marmor splashback, mens babyrosa keramiske fliser er blevet anvendt i et sildebensmønster på et af badeværelsets gulve.

Døre og vinduer med beskedent størrelse er i hele byttet til store paneler af glas, hvilket bringer en overflod af naturligt lys ind.

Dette ses bedst i soveværelset, hvor glaspladerne glider tilbage for at afsløre en rummelig en-suite centreret ved et selvstændigt bad.

Praksisen overhalede også husets garage og skabte en pool i baghaven.

Image