Arkitektur

Studio BAM! bygger forkullet træklædt Infill House i Londons have

Studio BAM! bygger forkullet træklædt Infill House i Londons have
Anonim
Image Foto er af Niki Borowiecki

Studio BAM! bygger Infill House i Londons have

Arkitektur praksis Studio BAM! har bygget et tyndt hus beklædt med forkullet cedertræ i haven i et victoriansk endeterrassehus i London.

Infill House er bygget på en kile af jord sammen med det eksisterende hjem, der smalner fra en bredde på syv meter på bagsiden af ​​huset til kun to meter foran.

Studio BAM! designet det fristående to-etagers huss plan for at følge haveens usædvanlige form.

Selvom de originale og nye huse sidder ved siden af ​​hinanden, skabte arkitekterne en markant ejendom med Infill House.

Image Foto er af Niki Borowiecki

Dens separate indgang fører til en lang, tynd loggia, der ender i en stor stue, spisestue og køkken med udsigt over haven.

Lyse, åbne boligarealer er arrangeret omkring en central, trekantet gårdhave og orienteret ud mod haven.

Image

Flere private rum, såsom soveværelse, badeværelse og bryggers, sidder op mod væggen i det eksisterende hjem, belyst af den ene side af gården.

"Da kunden var usikker under designets udvikling, hvilket hus hun i sidste ende ville bo i, designet vi det nye hus til at være meget privat-følelse, " Studio BAM! medstifter Tom Borowiecki fortalte Dezeen.

"Den bageste højde er orienteret væk fra den eksisterende ejendom og længere ind i haven, så beboerne i begge huse har en følelse af adskillelse fra deres nabo."

Foto er af Niki Borowiecki

Eksternt kigger Infill Husss udragende øverste etage ud fra løbet af murstenterrassen, og dens indgang er adgang via en lille sti omgivet af en lav, grænsevæg af Staffordshire blå mursten.

”Vores intention var at efterligne formen på den tilstødende terrasse, men at være materielt adskilt, ” sagde Borowiecki.

"Vores brysthøjde, fenestration og formen af ​​det projicerende første sal modul blev alle hentet fra nabohuset."

Internt er hvidkalket gran og birkekrydsfinér blevet brugt til at skabe lyse og rolige boligarealer med serviceelementer som kabling og ventilationskanaler, der bliver udsat overalt.

"Ideen var at designe en læselig bygning, en sådan, at okkuperne kan forstå de processer, der foregår omkring dem, " forklarede Borowiecki.

En lille trappe fører op til første sal, der sidder foran huset og indeholder et ekstra soveværelse og badeværelse.

Peckham-baserede Studio BAM! blev grundlagt i 2015 af Tom Borowiecki og Rocky Marchant.

Mere moderne tilføjelser til London-huse inkluderer MATA Architects 'sortboksforlængelse med mekaniske vindueslukke og Archmongers "Stego" -forlængelse med bølget metal savtandtag.