Arkitektur

Con Form Arkitekter åbner hems med glas og ståltak

Con Form Arkitekter åbner hems med glas og ståltak
Anonim
Image

Con Form Arkitekter åbner hems med et glas og stål sovesal

Con Form Architects har konverteret en lille hems i London til et lyst hjemmekontor ved at indsætte en glaseret sektion med et stort stålvinduer.

Kaldet Dormore - et portmanteaux af "dormer" og "mere" - loftkonverteringen har forvandlet et vanskeligt, lavloftet rum til et lyst arbejdsområde for klienten, der er begyndt at arbejde hjemmefra.

Image

Con Form Archictects foretog en enkel, men alligevel dramatisk bevægelse ved at tage en stor skive ud af bagsiden af ​​taget og fylde den med ruder og oversvømme det ellers trange loftrum med lys.

I stedet for at blande sig sammen med de omgivende tag, er det nye dormer-vindue blevet placeret ovenpå dette nye glasstak.

Image

Sovesalen er indpakket i antracit stålbeklædning og markerer den subtile som adskilt fra de omgivende bygningers flisebelagte tag.

"Den store åbning letter et spændende, berøringsmæssigt forhold til den eksisterende fremtrædende mursten skorsten og brystning, typisk begrænset til tagformer ellers fjern verden, " sagde studiet.

Image

Fortsætter den eksisterende trappe fører en kompakt foldet ståltrappe op til det nye lofterum og passerer en lille tagterrasse, der er tilgængelig via et stort roterende vindue.

For selve undersøgelsen er områder af den eksisterende mur og skorsten blevet efterladt eksponeret, dækket af et vandret eg-nulpunkt og hylder, hvorunder hvide træelementer og et hvidkalket gulv sidder.

Image

Et trinvist gulvniveau skaber et lille, lavloftet rum under et ovenlysvindue, der er adskilt fra det kontormiljø.

"Dormore beviser, at selv i omstridte steder, eller små resulterende rum - mere er muligt, " sagde studiet.

Con Form Architects blev etableret i 2017 af Ben Edgley og Eoin O'Leary. Denne praksis har arbejdet med flere boligordninger i London, herunder en bagudbygning med krydsende stålbjælker i midten.

Dormer-vinduer tilbyder en pæn løsning til loftkonverteringer, der er kort plads. Konishi Gaffney tilføjede en zinkklædt sovesal for at skabe et ekstra soveværelse til et hus i Edinburgh, og Fujiwara Muro Architects brugte flere sovesale for at gøre mere plads i et skrånende hus i Tokushima.