Anonim
Image

FORM / Kouichi Kimura designer Slender House i forstaden Japan

En stak krydsende beton og metal cuboids kombineres for at skabe dette lange, smalle hjem i Shiga, Japan af FORM / Kouichi Kimura Architects.

Det nye hjem er beliggende på et forstadsområde omgivet af lave bygninger og brede veje og kaldes Slender House.

Image

Hjemmet blev bygget på en 7, 5 meter ved 17 meter stor grund til en ung familie, der havde brug for en række fleksible rum.

"I nærheden er huse, der er bygget af husbyggerier eller lokale bygherrer, som vi havde til formål at bygge et hus, der havde en værdig tilstedeværelse i et så rodet bybillede, " sagde praksis.

Image

Hjemmet er grovt opdelt i tre blokke - en slank, betonindgang i stueplan, en overhængende, sort gengivet form ovenover og en to-etagers, bølgepå metal beklædt form bagpå.

I betragtning af dets udsatte natur blev disse blokke konfigureret til at indramme udsigter, men minimere visninger i med omhyggeligt placerede vinduer. Den største af disse er placeret i begge ender af hjemmet, mens de langs sidehøjder kun har et par små åbninger.

Image

"Den dynamiske konfiguration af kasseformede volumener med et rytmisk layout af vinduer producerer smukke livsscener, hvor lys og kulisser tages ind, mens oversigten fra naboerne er blokeret, " fortalte grundlægger Kouichi Kimura til Dezeen.

To indgange sidder på hver side af beton stueetagen og åbner ud mod en lang gang, der fører til børnenes soveværelse og et badeværelse på bagsiden af ​​huset.

"Det indre rum er planlagt omkring en lang smal gang, langs hvilken din krop fornemmer stedets geometri, " sagde Kimura. "Når du fortsætter langs gangen, vil du se husets rum fordelt efter hinanden."

En betontrappe fører til det øverste niveau, hvor boligarealet vender ud mod et stort vindue med udsigt mod nordøst, der stikker lidt ud fra hjemmets fronthøjde.

Image

"Den naturlige natur og lys, der tages inde i huset, skaber en indre atmosfære, der er i konstant forandring, " beskrev Kimura.

Med det formål at skabe en følelse af "hygge" er interiørerne blevet færdige med mørkt træ og hvide vægge. I jordoverfladen skaber et horisontalt nulpunkt af eksponeret beton en følelse af kontinuitet med husets ydre.

Image Foto er af Yoshihiro Asada