Arkitektur

Di Gregorio Associati omgiver Monticello med plantede konkrete pergolaer

Di Gregorio Associati omgiver Monticello med plantede konkrete pergolaer
Anonim
Image

Di Gregorio Associati omgiver det italienske hus på landet med plantet pergolaer af beton

Overgroede betong-pergolaer er installeret omkring Monticello, et murhus, der blev restaureret af Di Gregorio Associati Architetti i det nordlige Italien.

Di Gregorio Associati Architetti har restaureret og udvidet det landlige hus omgivet af vinmarker og åbnet dets interiør til terrasser omgivet af store betonrammer.

Image

Efterladt det originale hus struktur stort set intakt, omgivet arkitektstudiet tre sider af huset med en dobbelt ring af beton trellises.

Det indre område danner en glaseret forlængelse, og den ydre struktur afskærmer den mod solen, hvor planter vokser ned fra betonrammen.

Mod nord og øst åbner boligarealet sig mod siddepladser, igen beskyttet under planterne, der vokser på betonrammerne.

På vestsiden er den oprindelige bygnings almindelige mursten fastholdt og store vinduer indført.

Image

"Det mellemliggende rum er placeret mellem murstenene til gammel fremstilling og den nye betonramme, " sagde studiens grundlægger Francesco Di Gregorio.

"Det repræsenterer ideelt set de intime forhold mellem fortid, nutid og fremtid, som huset konstant forhører."

Panoramaudsigt over det omkringliggende landskab står i kontrast til interne polstret stofpaneler, der linjer væggene i den eksisterende murstenstruktur.

"Omkretsvæggene af det originale volumen er polstret med tysk stof i forskellige farver, skiftevis med italiensk keramik og kvartsit fra den nærliggende Val Taro-flod, " sagde Di Gregorio.

Image

Stueetagen i den eksisterende bygning er åbnet for at skabe en kontinuerlig opholdsstue, køkken og spiseplads, organiseret omkring en central kerne, hvor der er en trappe og badeværelse og beklædt i europæisk eg.

Stål og messingdetaljer er blevet brugt til at opdele forskellige materialefinisher i den gamle og nye bygning med strimler af metaller, der løber langs kanterne, hvor materialerne mødes.

Image

På øverste niveau er soveværelserne og en ekstra badeværelsesplads, som også er tilgængelige via en anden trappe i den vestlige kant af huset.

Di Gregorios tidligere projekter har også involveret konvertering af gamle landdistrikter. En lejlighed i Föhr færdiggjort med Karin Matz involverede omdannelse af det tidligere høloft fra en bondegård til et opholdsrum foret med plettede blå fliser.