Arkitektur

Montalba Arkitekter vælger jordagtige materialer til Equinox Vancouver

Montalba Arkitekter vælger jordagtige materialer til Equinox Vancouver
Anonim
Image

Montalba Arkitekter parrer jordagtige materialer med beton og metal i Vancouver's Equinox-gymnastiksal

Bleget valnød, sorte stål og forskellige typer marmor er udstyret i dette avancerede fitnesscenter af Montalba Architects, som var designet til at fremkalde en "skulpturet canyon".

Image

Equinox Vancouver ligger i et kontortårn i byens centrum.

Det er et af flere nye lokationer for det New York-baserede fitnessmærke, der driver omkring 100 luksuscentre i Nordamerika og London, herunder et Los Angeles-anlæg af MBH Architects.

Vancouver-stedet - det tredje i Canada - blev designet af Montalba Architects, som har kontorer i LA og Lausanne, Schweiz.

Image

Designteamet trak på byens arkitektoniske landskab såvel som det omgivende naturlige miljø.

Forestillingen om en "skulpturel canyon" dukkede op og kørte designbeslutninger inden for det to-etagers, 30.000 kvadratmeter store gymnastiksal.

Image

Bleget valnød anvendes i hele klubben - et materiale, der specifikt blev valgt til Vancouver-lokationen på grund af det høje antal træer.

Tip om kontrasterende sort / hvid marmor er indarbejdet i forskellige områder, ligesom reflekterende metaller.

Materialepaletten sigter mod at legemliggøre "den perfekte sammenblanding af byens moderne urbanitet, samtidig med at de hilser de uberørte naturlige elementer i det nordvestlige stillehavs stillehav".

Image

Træningsklubens butiksflade har pulverlakeret stålskinner, der giver naturligt lys mulighed for at trænge ind i det indre.

Gæsterne træder ind i en dobbelthøjde lobby med et røget spejlloft og hældt betongulv. Det høje rum er beregnet til at trække lånere ind og etablere en stærk forbindelse mellem klubbens to niveauer.

Image

"Storheden i dette centrale rum kontrasteres skarpt af små intime bugter i hele, der bliver retræter for social interaktion, " siger studiet i en projektbeskrivelse.

Image

Besøgende tjekker ind ved en kantet, sort reception. Bag den står en aksentvæg mod skrå træplader. Kontorer for medlemsydelser er til rådighed i værelser med glasvægge, der skal føles meget tilgængelige.

Lobbyen har en intim lounge med en vandret pejs beliggende i en grå facetteret væg. Et betonkompositmateriale hentet fra Spanien blev brugt til at dække vægoverfladen.

Image

Indretningen i opholdsområdet og ellers blev hentet fra mærker som Tacchini, Stellar Works og Walter Knoll. Sort, hvid og grå nuancer giver interiøret en moderne, industriel fornemmelse.

En fremtrædende, sorte ståltrappe forbinder lobbyen til det øverste niveau, hvor træningsarealerne er placeret. Korridorvægge er foret med porcelænsfliser fra Italien.

Image

"Rige, naturlige materialer af sten og træ skaber subtile tekstur igennem og vender tilbage til den konceptuelle canyon, mens de arbejder med at programmere definere rum og guide lånere til de vigtigste gangbroer, " siger studiet.

Image

Klubben indeholder et halvt dusin studios til pilates, barre, yoga og andre klasser. Cove belysning udsender blødt lys, mens mønster tapet tilføjer en følelse af energi og bevægelse.

Studiogulve er dækket med enten valnød- eller porcelænsfliser, mens gummi blev brugt i cardio- og styrkeopbygningsområdet.

Skabsrum, der ligger på første sal, har en neutral farvepalet og marmor accenter.

Image

Equinox blev grundlagt i New York i 1991 som et datterselskab af de største amerikanske udviklerrelaterede virksomheder.

Mærket har netop lanceret en kæde af hoteller med den første åbning i sidste uge i New Yorks Hudson Yards. Ifølge New York Times er andre planlagt til LA, Seattle, Chicago, Houston og Santa Clara, Californien.