Arkitektur

Hackney House har sort snedkeri og en sauna i baghaven

Hackney House har sort snedkeri og en sauna i baghaven
Anonim

Hackney House har sort snedkeri og en sauna i baghaven

En glaseret udvidelse hjalp London-baserede Applied Studio med at lysne det lys-udsultede interiør i dette Hackney-hjem, der kan prale af trædetaljer i sort træ og en sauna i baghaven.

Hackney House var tidligere vært for en række mørke og poky-værelser, men er blevet revideret af Applied Studio for komfortabelt at rumme dets ejere - et ungt par, der købte ejendommen for et par år siden.

Indtil for nylig havde parret arbejdet i Europa, men da de vendte tilbage til London var de ivrige efter at etablere deres "drømmehus", hvor de kunne bo i mange år fremover.

”De elskede området ved at være tæt på Broadway-markedet og ønskede at forbedre deres hus snarere end at flytte, ” fortalte studioets administrerende direktør, Patrick Abrams, til Dezeen.

Studiet begyndte med at udvide bagsiden af ​​huset for at rumme en åben-plan madlavning og spiseplads.

Den ene halvdel af værelset er dedikeret til køkkenet, der har jet-sort tømmerkabinet og chevronmønstrede gulve beklædt med granitfliser.

Bleggrå marmor er blevet brugt til at fremstille splashback, overfladetæller og to hylder, hvor indbyggerne kan opbevare køkkentøj og ingredienser.

"De ønskede den livlige kontrast mellem baggrund og elementer, " forklarede studiet.

"Så vi arbejdede sammen med dem for at introducere naturlige elementer for at blødgøre dette, deraf det synlige korn i snedkeriet, patinationen af ​​de skræddersyede forsænkede håndtag og gulvflisernes naturlige kvaliteter."

Den anden halvdel af værelset er vært for et spisebord og stole, arrangeret under et skråt glas.

Ligesom i køkkenområdet er gulvbelægningen her chevronmønstret, men er udført i let farvet træ. Det skaber en markant linje, hvor en grænse væg, der plejede at stå, som studiet håber subtielt nikker til husets "originale karakter".

En enorm gennemgangsdør giver adgang til den anlagte have, hvor der er opført en ekstra struktur for at skabe et udendørs fritidsrum for kunden.

Inde er et lille træforet opholdsområde, et brusebad og en sauna.

Studiet har bragt lys ind i resten af ​​hjemmet ved hjælp af Crittall-døre til at forbinde opholdsrum.

Et ekspansivt rammeløst ovenlysvindue topper også husets nye dobbelthøjdetrappe, der fører op til en zinkbelagt mansardtageudvidelse.

Det indeholder soveværelset, der fortsætter materialepaletten nedenunder med mørke tømmergarderobeskabe i fuld højde.

Størstedelen af ​​det tilstødende ensuite badeværelse er derefter beklædt med grå marmorfliser, suppleret med et jet-sort brusehoved og vandhaner.

Da London er begrænset, når det kommer til udendørs rum, fortsætter arkitekter og designere med at finde måder at få mest muligt ud af haverne på.

Neil Dusheiko tilføjede et kontor-cum-yogastudio på bagsiden af ​​et hus i Camden, som pralede af en forkullet cederfasade, mens Weston, Surman & Deane opførte en skrivearbejde bag på et Hackney-hjem.