Anonim
Image

Vejen vi bygger skaber kapellelignende tilbagetog i hollandsk skov

Amsterdam arkitektstudie The Way We Build har bygget en mobilhytte med tømmerhovedet interiør på en campingplads i Robbenoordbosbos i det nordlige Holland.

Den 15 kvadratmeter store hytte er designet som en "meditationsnatur tilbagetog" ved Het bos-roden - hvilket oversættes som skoven kalder - campingplads nær den hollandske kyst.

"Kabinen er beregnet til storbyfolk, der ønsker at forynge sig tæt på naturen for at undslippe den digitale forurening i dag, " sagde Arjen Aarnoudse, medstifter af The Way We Build.

Den enkle kabine er konstrueret af en række poplar træbuer, der understøtter bygningens tag og opliver interiøret.

"Dens konstruktive poppel træbuer skaber en kuppelstruktur, der giver gæsterne en kapellelignende følelse, " fortalte Aarnoudse til Dezeen.

"I den religiøse arkitekturs historie blev kuppelformen brugt som en gengivelse af et husly mellem det jordiske og det overnaturlige, " fortsatte Aarnoudse.

"Buernes og kuplernes form hjælper gæsterne med at genoprette forbindelse med sig selv og skabe positiv energi til meditation."

En af buerne springer fra en central søjle, der deler en sengeplads bagpå kabinen fra det kompakte opholds- og køkkenområde.

Et lille toilet er placeret ved siden af ​​soveværelset, mens hovedrummet simpelthen afsluttes med et skrivebord og et par afføring langs en brænder.

Image

To af hyttens vægge er fuldt glaserede, så de besøgende kan se ud over campingpladsen, mens de to andre solide vægge er beklædt med træbeklædning.