Arkitektur

Fem design, der udfordrer Trumps grænsemur mellem USA og Mexico

Fem design, der udfordrer Trumps grænsemur mellem USA og Mexico
Anonim
Image

Fem design, der udfordrer Trumps grænsemur mellem USA og Mexico

Efter installationen af ​​svipper på tværs af grænsen mellem USA og Mexico, har vi samlet fem eksempler på projekter fra arkitekter og designere, der reagerer på den amerikanske præsident Donald Trumps planer om at udvikle en mur mellem de to lande.

Image

Spisebord fra No-To-Scale Studio

I stedet for at bygge en barriere foreslog det malaysiske designkontor No-To-Scale Studio at oprette et 1.954 mil langt spisebord. Strukturen bestod af en plade af "kontinuerlig poleret marmor" og ville sprænge typiske foreninger med en grænse ved i stedet at invitere gæster på hver side til at nyde hinandens selskab.

Find ud af mere om Spisebord ›

Image

Fængselsmuren af ​​Estudio 3.14

Guadalajara-baserede Estudio 3.14 kom med Prison Wall-forslaget i 2016, lige efter at Trump annoncerede sine planer om at styrke grænsen som en del af hans valgkampagne. Den fed lyserøde konceptuelle struktur refererer til den mexicanske arkitekt Luis Barragáns stil for at fejre Mexicos arkitektoniske arv.

Få mere at vide om Fængselsmuren ›

Image

IKEA Börder Wåll

Udgivet af den satiriske nyhedsside The Postillon, dette spoof af et IKEA-fladpakke-møbelsæt tilbød en "praktisk, færdiglavet løsning" til billigt at opbygge den kontinuerlige barriere mellem de to lande.

Få mere at vide om IKEA Börder Wåll ›

Image

Teeter Totter Wall af Rael San Fratello

Tidligere i denne uge installerede arkitektstudiet Rael San Fratello tre lyserøde svipper mellem den spaltede stålbarriere for at give børn og voksne på begge sider mulighed for at lege sammen. Studiet sagde, at installationen gav en visuel gengivelse af ideen om, at "handlinger, der finder sted på den ene side, har en direkte konsekvens på den anden side".

Få mere at vide om Teeter Totter Wall ›

Image

Mar-a-Lago af New World Design

New World Design valgte en alternativ måde at fremhæve absurditeten i Trumps forslag ved at starte en crowdfunding-kampagne for at bygge et gyldent staketshegn omkring præsidentens sammensætning i Palm Beach, Florida.

Få mere at vide om Mar-a-Lago ›