Nyheder

Dezeen er vært for første gang Denneen Day designkonference

Dezeen er vært for første gang Denneen Day designkonference
Anonim
Image

Dezeen er vært for første gang Denneen Day designkonference

Dezeen lancerer en international arkitektur, interiør og designkonference kaldet Dezeen Day. Den første udgave afholdes i London den 30. oktober.

Konferencen tager sigte på at fastlægge dagsordenen for det globale designfællesskab ved at tackle centrale emner, herunder cirkulær design, nyt materiale og uddannelse. Det vil også fremhæve nyt talent fra hele verden og indeholde et grundlæggende foredrag fra en førende international figur.

Dezeen Day finder sted på en prestigefyldt placering i det centrale London samme dag som Dezeen Awards vinderfest, hvor prisvindere fra hele verden modtager deres trofæer.

Dezeen Day vil "sætte vores redaktionelle værdier på en scene"

"Dezeen's mission er at sætte dagsordenen for verdens designfællesskab, " sagde grundlægger og chefredaktør Marcus Fairs. "Dezeen Day giver os mulighed for at sætte vores redaktionelle værdier på en scene, hvor vi vil udforske de mest presserende problemer, som designere står overfor."

Dezeen Day er designet til at appellere til alle Dezeen-læsere, Dezeen Awards-deltagere og alle med en stor interesse i moderne arkitektur og design.

”Sidste år rejste hundreder af arkitekter og designere til London for at vinde denne Dezeen Awards-fest, ” tilføjede messer. "I år vil vi tilbyde dem et komplet program med aktiviteter, så de går hjem inspireret, beriget, efter at have fået snesevis af nye venner og kontakter."

Arrangementet er også designet til at appellere til erhvervsledere, opinionsdannere, beslutningstagere, medier og alle, der er interesseret i vigtigheden af ​​design og hvordan det kan forbedre verden.

Konferencen vil indeholde en blanding af paneldiskussioner, grundlæggende foredrag, korte præsentationer og filmvisninger.

For yderligere oplysninger og for at registrere din interesse, besøge denneenday.com.