Arkitektur

Rødt trægardin omgiver indgangspaviljongen til Eriksberg Hotel & Nature Reserve

Rødt trægardin omgiver indgangspaviljongen til Eriksberg Hotel & Nature Reserve
Anonim
Image

Rødt trægardin omgiver naturreservatets indgangspaviljong ved Sandellsandberg

Et gardin med røde træpaneler draperes omkring indgangspaviljongen til Eriksberg Hotel & Nature Reserve i Blekinge, Sverige, designet af Sandellsandberg.

Navnen Outdoor Eriksberg blev den lyserøde bygning designet af det svenske studie Sandellsandberg for at forbedre kvaliteten og sejladsen i naturreservatets indgangsparti.

Det har et "tekstiludseende", der er beregnet til at fremkalde en teatergardin, der åbner sig for at afsløre naturreservatet, og er den første af en række strukturer, som studiet vil designe til parken.

"Tidligere var der ingen tydelig indgang til naturreservatet, som til tider fik besøgende til at dreje ved portene i forvirring, " forklarede arkitektstudiet.

"Derfor var de største udfordringer at styrke stedets identitet og give de formodende besøgende et indbydende førsteindtryk af reservatet. Visionen var at give naturreservatet moderne bygninger, men med et overordnet design, der minder om den traditionelle arkitektur i Blekinge."

Image

Udendørs Eriksberg måler 600 kvadratmeter og har formen af ​​en gigantisk hytte, som Sandellsandberg modellerede på lader og traditionelle langhuse - en type lang og smal tømmerhus med et enkeltværelse.

Det har en trestruktur bygget med traditionelle Blekinge bygningsteknikker og er komplet med store vinduer og et asymmetrisk stråtækt tag.

De lyse røde træpaneler strækker sig ned fra det stråtækte tag, bølgende omkring dets kanter for at give glimt gennem glasvæggene inde i bygningen.

De gardiner også opad i hver ende af bygningen for at give adgang til to gårdspladser, der flankerer indvendigt.

Gårdene fører besøgende ind gennem gigantiske glasdøre, hvor de bydes velkommen af ​​en café, butik og et udstillingsrum til offentlige begivenheder og foredrag på en mezzanin etage over.

Disse rum er alle komplette med de lyse hvide finish, der kontrasterer bygningens skal, og er oplyst af et kæmpe ovenlysvindue og bulbous lysrøde nuancer, der løber langs bygningens længde.

Sandells, der blev grundlagt i 1995 af Thomas Sandell og Ulf Sandberg, er et svensk arkitektstudio, der i øjeblikket ledes af Thomas Sandell, Joakim Uebel, Jenny Kåhre og Anders Rotstein.

Andre projekter fra studiet inkluderer den messingforede Primewine Bar i Stockholm og et højt hus i en gammel fiskerby, der har lys fyrretrægulve, højt til loftet og en betonpejs.