Anonim
Image

Mizzi Studio afslutter stingray-café sammen med Serpentine

Serpentine Coffee House, som Mizzi Studio har oprettet ved siden af ​​Serpentine-søen i Hyde Park, London, er toppet med et tag, der er designet til at ligne en stingray.

Mizzi Studio designet caféen til at være en lille milepælstruktur mellem Serpentine Gallery 's to lokationer på hovedgaden, der passerer gennem Hyde Park.

Image

Det tager sin form fra både japanske tehuse og Serpentine-søen, som den står ved siden af.

"Det er et biomorfisk design, da alt hvad vi laver er inspireret af naturlige processer, " sagde Jonathan Mizzi, grundlægger af Mizzi Studio.

"Det er lavet til at se naturligt ud, hvilket er, hvad vi mener, at al arkitektur burde være. Det er en udvidelse til søen, en væsen, der er sprang ud af søen - et smilende stingray, der flyver fra søen, " fortalte han Dezeen.

Image

Den enetagers kaffebar har glasvægge og er toppet med en messingfarvet bølgende baldakin.

"I midten er en klassisk kuppel, der formes ind i tagskytten, og sammen skaber de en smilende mund, " fortsatte Mizzi.

"Farven på messingbaldakinen er effektiv, da det er et jordisk materiale, der også er konge, der passer til placeringen i en kongepark."

Image

Mizzi Studio arbejdede sammen med ingeniørerne Arup og producenten MouldCAM for at skabe det fuldt vandtætte tag, der har en strukturel hud konstrueret af arforceret carbon og glasfiber.

Denne struktur understøttes på en stålramme med to søjler, der ifølge arkitekten ser ud som tænder, der understøtter en baldakin over caféens hovedindgang.

Image

Inden i kaffebaren er den synlige underside af det messingfarvede tag designet til at fremkalde følelser af at være under en stingray eller en hvals mund.

"Når du går ind, er du indhyllet i munden på en hval, " tilføjede Mizzi. "Denne cafe viser, at det at bruge et simpelt koncept til at skabe en kompleks form betyder, at eksperimentel arkitektur er mulig."

Image

Caféen har en tæller med valnød tømmer, der strækker sig langs bagvæggen, som er dækket med mørkeblå fliser.

Foran disken er et lille opholdsområde komplet med Perlino Rosato marmortåborde og læderpolstrede stole. Ved siden af ​​kiosken er der et udendørs opholdsområde.

Image