Arkitektur

Cullinan Studio designer revnet åbent Push-Pull House for at slippe lyset ind

Cullinan Studio designer revnet åbent Push-Pull House for at slippe lyset ind
Anonim

Cullinan Studio designer "krakket åbent" hus med huller til at slippe ind i lyset

Londons arkitektstudie Cullinan Studio har bygget et hus i Amersham, England, der er opdelt i sektioner for at give lyset mulighed for at oversvømme dets indre gennem de glaserede åbninger.

Det kaldes Push-Pull-hus og har et åbent og lyst interiør, mens det udvendige forbliver i tråd med områdets beskyttede arkitektur for kunst og håndværk fra 1930'erne.

Denne visuelle kontinuitet blev kombineret med moderne konstruktionsmetoder. Push-Pull House er lavet af en tvær-lamineret træstruktur (CLT), der er designet i samarbejde med træspecialister Eurban.

Med udgangspunkt i disse robuste kunst- og kunsthåndværksstrukturer tog Cullinan Studio en traditionel husform og trak den op i tre dele.

Hjemmets symmetriske hovedform er opdelt i to og læses nu som to monoklodeformer skåret igennem af en indgang og trappeopgang.

Ved siden af ​​disse to former fortsætter taghældningen med at skråne ned for at skabe en stor åben planløsning, køkken og spiseplads med et glaseret hjørne med udsigt over haven.

"Klienterne var virkelig interesserede i en følelse af lethed indeni, så dette førte tilnærmelsen, " sagde praksisleder Roddy Langmuir til Dezeen.

"Enkel massering skubbes og trækkes direkte i forhold til indstillingen, hvilket bringer sollys og dagslys ind."

Hovedvolumen er opdelt i fire rundt om det centrale indgangsplads med værelser, der besætter hvert hjørne. I stueetagen inkluderer dette en lun, værkstedsstudie og bryggers. I niveauet over et soveværelse sidder i hvert hjørne.

"Inde i er der mere rumlig kompleksitet, mere flydighed, som handler om at sprænge lys ned gennem sektionen fra vinduer på højt niveau, " sagde Langmuir.

Åbenheden i "brud" mellem hver blok kombineret med glasbalustrader fremmer visuelle forbindelser på tværs af hjemmets niveauer.

Indvendigt er husets CLT-struktur blevet udsat for eksponering, og sammen med hvide vægge giver en lys kontrast til den mørke mursten og flisebelægning på det ydre.

Cullinan Studio blev grundlagt af Ted Cullinan i 1965. Tidligere projekter inkluderer udvidelse af et hjem i Hampstead, London, med en glasboks, der giver en fornyet forbindelse til haven.